Hlavní obsah

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Zajímají Vás partnerské vztahy? Na mém blogu lovepingpong.eu najdete nejen další texty, povídky na pokračování (Jak se Jeroným v kritickém věku zamiloval), básně a aforismy pojaté s humorem a nadsázkou, ale i ukázky z tragikomické novely Moderní gigolo, příběhu o eskalujícím vztahu mezi vdanou učitelkou Jitkou a jejím mladším milencem s poněkud nekonvenční povahou. O ženě mezi dvěma naprosto odlišnými, přesto podobnými muži, z nichž ani jednomu se nepodaří Jitku zničit.

Vím, jaké to je být pouhá milenka, být zadaná, zasnoubená, vdaná, žijící odděleně i rozvedená. Zažila jsem všechno, a proto mě zajímá psychologie partnerských vztahů. Většina žen si v různých fázích svého života prošla stejnými situacemi, a proto si rozumíme :-)

Jsem spisovatelka, univerzitní pedagog a máma tří dcer. Za ušima drbu border kolii a líného kocoura. Zbožňuju karamel a vlahá letní slunečná rána.