Hlavní obsah
Umění a zábava

Seriál ZOO bude pokračovat bez Burešové. Podle diváků její postava už jen otevírá dveře a prudí

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem FTV Prima

V poslední době se začalo mluvit o tom, že Prima seriál ZOO nezruší - a naopak ho bude dávat každý den. Tato změna se ale bude muset obejít bez Evy Burešové. Ta plánuje pauzu a chce si užívat dětí.

Článek

Seriál ZOO by měl pokračovat na každodenní bázi, prozradil to dobře informovaný zdroj z natáčení. Produkce a pomocný personál kolem už má smlouvy na stole, herci zatím údajně na nabídky čekají. Zřejmě se totiž jedná o jejich odměně. Už teď je však jasné, že divácky oblíbená Eva Burešová mezi vyvolenými nebude. Ale ze své vůle!

S vděčností odchází

Chce si dát pauzu a věnovat se rodině. To nedávno oznámila také na svém Instagramu, když natočila poslední záběry seriálu ZOO. „Sbohem, Viky Janečková. Byly jsme jedna tři roky. Milovala jsem Tě a tvou potrhlost. Teď už zase půjdu nějakou chvíli sama za sebe. Děkuji. Vy ještě Viky do konce seriálu potkávat budete. Já dnes pouze předtočila své díly a teď jde parta dál beze mě, i když vlastně stále se mnou. Děkuji za nádherné tři roky Zoo a díky za celých 8 let seriálových maratonu. Byla to úžasná škola plná skvělých kolegů a kamarádů. Jsem šťastná a hluboce vděčná a vždy budu.“

Právě její postava se v posledních dílech velmi proměnila. Nedostávala už takový prostor, nedá se ani říct, že by byla stále tou hlavní. Jediné, na co diváci čekali, byl románek mezi ní a Robertem Urbanem, který hraje soudce Petra Kříže. Na ten ale zatím nedošlo. Burešová tak většinu času jen pila kafe s paní Jeřábkovou nebo otevírala dveře těm, kteří u ní zvoní. Občas se zdálo, že se tam vystřídá více lidí než v pražském obchoďáku.

Má herečka velké plány?

Teď má Eva Burešová v plánu věnovat se rodině, mnozí si dokonce myslí, že dojde na dalšího potomka. Po velké rodině toužila vždy a má k tomu skvělého parťáka - s kuchařem Přemkem Forejtem už jim to klape nějakou to dobu, koupili si dům i pořídili psa.

Možná má tak Eva daleko lepší plány, než být každý den na televizních obrazovkách… A zda se takový koncept bude divákům vůbec líbit, na to si musíme ještě chvíli počkat!

Zdroj: Instagram, FTV Prima, expres.cz, zeny.iprima.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz