Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Bizarní pár: Stařenka (63) a její manžel (26) čekají miminko

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Obrázek vytvořen pomocí nástroje OpenAI DALL-E dne 19.6.2024

Manželský pár s velkým věkovým rozdílem, ilustrační obrázek

Když jsem poprvé narazila na láskyplná videa opravdu staře vypadající Cheryl (63) a Qurana (26) na YouTube, myslela jsem si, že jde o podvrh. Po zjištění, že je jejich vztah pravdivý, jsem se rozhodla podělit se s vámi o jejich příběh.

Článek

Když jsem nedávno poprvé narazila na videa Cheryl a Qurana na YouTube, myslela jsem si, že jde o nějaký nesmysl, podvod nebo práci umělé inteligence či nějakého filtru, který přidává osobě ve videu minimálně 50 let.

Bylo pro mne těžké uvěřit, že by 63letá babička (která podle mne vypadá minimálně na 80 let) a vitální 26letý mladík mohli být skutečně zamilovaní a plánovat společnou budoucnost. Avšak po několika dalších videích a hlubším zkoumáním na webu jsem pochopila, že jejich příběh a vzhled je opravdový. Takže ano, pro všechny skeptiky jako já: Tento pár skutečně existuje a podle všeho opravdu vypadá tak jak ve videích. No uvěřila bych tomu na 100 %, až bych je viděla naživo, ale to se asi nestane. V současné době dokonce očekávají dítě prostřednictvím náhradní matky. V českých médiích se o nich příliš nepíše, a proto bych ráda tento neobvyklý příběh přiblížila.

Jak to všechno začalo

Cheryl a Quran se poprvé setkali v roce 2012, kdy Quran pracoval v rychlém občerstvení, které vedl syn Cheryl. Tehdy bylo Quranovi pouhých 15 let. Jejich vztah byl čistě pracovní a přátelský a na dlouhou dobu se jejich cesty rozdělily.

Až v listopadu 2020 se znovu setkali. Quran viděl Cheryl pracovat jako pokladní v obchodě. Začali spolu znovu komunikovat a díky podpoře Qurana se Cheryl začala věnovat tvorbě videí na TikToku.

Rozkvět vztahu na TikToku

Negativní komentáře na sociálních sítích Cheryl zpočátku velmi zraňovaly. Quran, který si všiml jejího trápení, jí dodal odvahu a podpořil ji v jejím úsilí. Společné natáčení videí na TikToku se stalo jejich společnou zábavou a postupně se jejich přátelství změnilo v lásku. Už v dubnu 2021 tvořili oficiální pár, a to navzdory skeptickým komentářům a celkové nedůvěře okolí.

Zásnuby a svatba

Jejich vztah však nabral rychlý spád. V červenci 2021 požádal Quran starší Cheryl o ruku. Její zásnubní prsten stál tři tisíce dolarů (zhruba 65 tisíc Kč). Cheryl byla zcela zaskočena, ale působila šťastně. V září téhož roku se pár vzal na malém obřadu v Tennessee, který ale sledovalo nemalých 20 tisíc lidí online. Jejich svatba byla dalším krokem, který upevnil jejich lásku a odhodlání kráčet životem společně. Zhlédla jsem i několik videí, ve kterých se vyjadřují ke svému, dle jejich slov bohatému, sexuálnímu životu, ale o tom se mi psát snad ani nechce…

Plány na rodinu

Navzdory věkovému rozdílu se Cheryl a Quran rozhodli založit rodinu. Cheryl, která má již sedm dětí z předchozího vztahu (jen pro zajímavost – otec jejích dětí byl o více než 20 let mladší než ona) a 17 vnoučat, nemůže, celkem pochopitelně, kvůli svému věku mít vlastní dítě. Proto se pár rozhodl pro to „pořídit si“ dítě skrze náhradní matku. V roce 2022 jejich první pokus nevyšel, protože náhradní matka porušila smlouvu. Přesto se nevzdali a pokračovali ve svém úsilí. Nedávno oznámili, že jejich „náhradní matka“ je těhotná a že se moc těší na příchod svého dítěte.

Reakce veřejnosti

Oznámení o očekávání dítěte vyvolalo, podle mne naprosto logicky, smíšené reakce. Někteří lidé páru gratulovali a vyjadřovali radost z jejich nadcházejícího rodičovství, zatímco jiní zpochybňovali moudrost tohoto rozhodnutí vzhledem k věku Cheryl. Cheryl na kritiky reagovala s přesvědčením, že má dostatek energie a schopnosti se o dítě postarat. V jednom rozhovoru dokonce uvedla „Mám více energie než polovina těch, co se teď starají o děti.“

Můj vlastní názor

Nedávno jsem napsala článek o otci podnikatele Elona Muska, Errolovi, který i teď, ve věku necelých 80 let, veřejně vyjadřuje, že by klidně měl i další děti. Už tento příběh mě trochu pobouřil.

Proti gustu žádný dišputát, ale myslím si, že je na místě otázka, zda je správné, aby třiašedesátiletá žena měla dítě a šla tak značně proti přírodě. A je podle mne celkem jedno jestli skrze vlastní zmražená vajíčka, adopci či náhradní matku. I když Cheryl a Quran vydělávají pravděpodobně značné peníze díky své popularitě na TikToku, je třeba zvážit, jaký vliv může mít vysoký věk rodiče na výchovu dítěte. Cheryl má nepochybně zkušenosti jako matka a mnohonásobná babička, ale fyzické a zdravotní výzvy spojené s péčí o malé dítě v jejím věku nelze přehlížet. Budu jí přát, aby se dožila aspoň šestnáctých (ve Spojených státech oslavovaných podobně intenzivně jako u nás osmnácté) narozenin svého nejmladšího dítěte. Na druhou stranu chápu pohled mladého Qurana, který by také chtěl své vlastní dítě.

A jestli vás, tak jako mne, nejdříve napadlo, že bude jeden z nich zlatokop(ka), tak na vztah motivovaný penězi a finančním zabezpečením to opravdu nevypadá.

Závěr

Příběh Cheryl a Qurana je příkladem toho, jak láska může překonat věkové a společenské bariéry. Jejich odhodlání a láska jsou inspirací pro mnohé, kteří čelí odsouzení nebo skepticismu ze strany okolí. Tento pár ukazuje, že skutečná láska nezná hranic a může vzkvétat i za značně neobvyklých okolností.

Sociální síť TikTok nemám a nechci vzhledem k její vazbě na Čínu na svůj telefon instalovat, a tak jsem neměla možnost vidět jejich hlavní účet na sociálních sítí, ale i na YouTube a Instagramu (zde je profil Cheryl a zde profil Quarana) se dají snadno najít. No a co sdílejí na platformě OnlyFans (sociální síť pro dospělé, která by se dala nazvat takovým porno Instagramem, pozn. autorky) si raději ani nechci domýšlet. Jestli vás zajímá, jak vypadají ve skutečnosti, můžete se tak sami podívat.

Vlastní zpracování na základě zdrojů:

YouTube kanál páru:

https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-pribehy/681915/mladik-23-si-pochvaluje-vztah-se-starenkou-nejsem-zlatokop-dulezite-je-co-mame-v-srdci-rika.html

https://7news.com.au/lifestyle/parenting/grandmother-62-details-her-desperate-bid-to-have-baby-with-her-25-year-old-husband-c-9973492

https://vt.co/lifestyle/relationships/grandma-63-and-boyfriend-26-confirm-they-are-having-a-baby-together

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz