Hlavní obsah
Lidé a společnost

Vzpomínáte na první manželku Brzobohatého? Rodiče mu nepřišli na svatbu, nebyla pro ně dost dobrá

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Která maminka má odvahu mluvit svému synovi do vztahu? Zřejmě milovaná herečka Hana Gregorová, která s jeho první manželkou nesouhlasila natolik, že s tehdejším mužem, zesnulým hercem Radkem Brzobohatým, ani nedorazili na Ondřejovu svatbu!

Článek

Když si herec a hudebník Ondřej Brzobohatý bral svou první ženu Johanu Indrákovou, jeho maminka Hana Gregorová s tatínkem Radkem Brzobohatým na svatbu nepřišli. Toho si tehdy všimlo celé Česko a bylo jasné, že kvůli pracovní vytíženosti to nebylo.

Má na víc, řekla jeho maminka

Mysleli jsme s Radkem, že má Ondra na víc. Snad ale půjdeme na jeho další svatbu. Ondrovi to všechno nevadí. Je to jeho život, on se tak rozhodl. S Radkem si myslíme, že je na manželství ještě příliš mladý a celá ta svatba je zbytečná. Vždyť žijí v pronajatém bytě, nemají děti… Tak k čemu svatba? Jen proto, aby se jeho žena mohla podepisovat jako Brzobohatá,“ uvedla tehdy jeho maminka pro deník Aha! online.

Mluvilo se tehdy o tom, že měla za sebou Johanka Indránková krátký vztah se ženou, což měl dokonce potvrdit její tatínek. V době, kdy se LGBT komunita hlásila teprve o své slovo, to mohlo být na Gregorovou přeci jen silné kafe, ačkoliv dnes už by se nad bisexualitou člověka snad nikdo nepozastavil, pokud tomu tak skutečně bylo.

Do třetice všeho dobrého

Nakonec si Gregorová mohla oddychnout. Manželství nevydrželo a už v roce 2016 došel k Ondřej k oltáři s modelkou a Miss World Taťánou Kuchařovou. To tehdy zářila štěstím a byla si jistá, že její synek našel tu pravou.

To se nepotvrdilo, protože jejich rozvod byl nakonec jedním z nejbouřlivějších, co česká média zažila. Už kvůli uniklému znění církevní žaloby, ve které vyšlo najevo, že se Brzobohatý rád převléká za ženu a holduje oboru zvanému drag queen. Žádné drama se ale nekonalo, veřejnost to přijala v podstatě bez povšimnutí a už minulý rok se objevil na karlovarském filmovém festivalu s nalakovanými nehty.

Jen pár týdnů na to si pak vzal moderátorku Danielu Písařovicovou, se kterou koupil luxusní byt a proslýchá se, že si myslí na potomky. Zdá se, že do třetice všeho dobrého! A i Gregorová si prý svou snachu nemůže konečně vynachválit…

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz