Hlavní obsah

ROBERT TEMPEL a pokrytecká nenapravitelnost českých médií

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Albert Žirovnický

Jednoduše, české zákony neznají žádný režim odsouzení odlišný, protože ať dostanete trest 12 let nebo doživotí, vždy jste držen v režimu „zvýšená ostraha“.

Článek

ROBERT TEMPEL a pokrytecká nenapravitelnost českých médií, alias „podprahové fauly“

Opět dne 2.2.2024 probíhalo jednání u OS pro Prahu 2, ohledně odškodnění Roberta Tempela, který, a to zcela bez vytáček, je osobou, která je NEVINNÁ, pokud jde o vraždy, za které byl nezákonně zlikvidován českou justicí. Byl jsem u toho, a opět u toho budu. Co však dost dobře nechápu je skutečnost, že i natolik seriózní server, jako je „Česká justice“ v záhlaví textu o jednání uveřejní fotku Roberta stále ve vězeňském mundúru, a v doprovodu šašků ze „zásahové jednotky“ polovojenské guerilly, která se ukrývá pod kryptonymem „Vězeňská služba ČR“. Uvedená fotografie je někdy z roku 2012, tedy z doby, kdy i já jsem byl ve vězení, a to ve zcela stejném režimu, do kterého byl odsouzen i Robert Tempel, tedy do „zvýšené ostrahy“ a byl jsem u soudu pečený vařený. Jednoduše, české zákony neznají žádný režim odsouzení odlišný, protože ať dostanete trest 12 let nebo doživotí, vždy jste držen v režimu „zvýšená ostraha“. Já u soudu nikdy nebyl doprovázen žádnou podobnou ochrankou. Zaplať Pán Bůh.

TENKÁ ČERVENÁ LINKA o „dysfunkci“

Jde mi o to, co se line, jako červená nit všemi články o Robertovi od 26.5.2020, kdy byl vynesen rozsudek ESLP ve věci Robert Tempel v. ČR, ve kterém (odst. 71) byla Česká republika za „dysfunkci ve fungování spravedlnosti“. Podotýkám na okraj, že anglický výraz „a dysfunction“, určitě neznamená termín „selhání“ („a failure“), ale jedná se opravdu o „NEFUNKČNOST TRESTNÍ SPRAVEDLNOSTI“.

MUČÍME VE VĚZENÍ LIDI, NEBO NE?

Předmětem sporu jsou mimo jiné i nezákonné praktiky uvedené polovojenské bojůvky při zacházení s Robertem. Samozřejmě, že žádný článek z těchto jednání neopomene pečlivě ocitovat pasáže o tom, za co, že to byl Robert, dnes již zrušeným rozsudkem, odsouzen. Neustále v těchto článcích rezonuje slovo „vrah“, přinejmenším „zločinec“.

PRESUMPCE NEVINY NA HRANICI: „Upalte jí, děvku!

Mé informace a úvahy, s odkazy na relevantní seriózní zdroje, o FAKTICKÉ NEEXISTENCI „PRESUMPCE NEVINY“ v této zemi lze dohledat jinde. Že si s tímto „ohněm“ zahrává bulvár, to mě opravdu nepřekvapí, ale že se takovéhoto „PODPRAHOVÉHO FAULU“ dopustí server „Česká justice“, je již opravdu na pováženou.

VŘEDY A „TAJNÉ ROZKAZY“

Pevně věřím, jelikož se v českých kriminálech dějí, „generály a plukovníky“ organizovaná, zvěrstva, která, A TEĎ POZOR, jsou organizovány prostřednictvím „TAJNÝCH ROZKAZŮ“ právě z úrovně oněch generálů s šavlemi u pasu, že během procesu vylezou na světlo Boží, protože, co jiného mohou na svoji obhajobu vytasit plukovníci z řad ředitelů věznic? No právě: „Jen jsem plnil rozkazy.“ Stále dokola říkám, že zrovna vřed zvaný české vězeňství, prakticky do detailů, včetně použitých termínů, kopíruje model vedení nacistických koncentračních táborů (i ve Varšavském ghettu byli vězni „zařazováni do práce“, peníze od firem dostávala „pokladna SS“ a vyplácela malou „odměnu“ pracujícím vězňům), stejně, jako model vedení sovětských gulagů (poslední kapitola „Souostroví GULAG“ je obzvláště výživná při srovnáni se zákonem č. 169/1999 Sb.), kdy tento „způsob vysvětlení“ („Jen jsem plnil rozkazy“) byl předkládán i zločinci před Norimberskými tribunály. Proto, v souvislosti s dlouhodobě uveřejňovanými články o Robertovi a jeho osudu jsem opravdu dosti znechucen, že je Robert „POKAŽDÉ někde v textu označen za „zločince“, nebo je citován obsah rozsudku, který již byl zrušen, jako by se stále jednalo o pravdivá fakta. Bohužel, ve všech médiích zcela postrádám, že by si některý z novinářů položil ty správné otázky, které by se věnovaly tomu, co že nám to před soudem, tato „NESPORNÁ OBĚŤ JUSTIČNÍ ZVŮLE“ vlastně předkládá.

EXISTUJE VŮBEC NĚČÍ ODPOVĚDNOST?

Podstata celého problému totiž spočívá v tom, že jestliže byl pan Robert Tempel podroben tomu, co před soudem předkládá, že se jedná o „DŮKAZ O TOM, ŽE V ČESKÝCH VĚZNICÍCH DOCHÁZÍ K ORGANIZOVANÉMU „MUČENÍ A NELIDSKÉMU ZACHÁZENÍ“, za což nesou PŘÍMOU, A ZDŮRAZŇUJI, ŽE-ODPOVĚDNOST TRESTNÍ, PRÁVĚ GENERÁLOVÉ VS ČR. Takže, pánové Kulo, Treglere, Dohnale a Michailidisi, budete se nakonec zodpovídat za organizování mučení a nelidského zacházení v českých věznicích? Obzvláště, když, ačkoliv již NIC NEDĚLÁTE (až na pana M.) stále každý z Vás pobírá rentu ve výši okolo 71.000,- Kč měsíčně. Sekundární otázkou však zůstává, jestliže stát z daní všech občanů platí tyto nehorázné peníze těmto „vpravdě-zločincům“, zda neneseme odpovědnost všichni, jako občané země, která ve svých kriminálech porušuje článek 3 Úmluvy o ochraně lidských práv a základních svobod.

A NA KONEC, OTÁZKA PRO NOVINÁŘE

Jste Mistři slova, a jistě znáte významy slov, která o jiných píšete, jinak byste asi svou práci dělat nemohli: „Zajímá Vás skutečná pravda, která je podobná na chodníku rozšlapanému psímu lejnu, anebo raději budete podkuřovat všem, kteří raději o pravdě nechtějí nic slyšet, a zesměšňovat, nebo ostrakizovat a kriminalizovat všechny „nositele pravdy“?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz