Hlavní obsah
Jídlo a pití

Chuťovky k pivečku

Foto: Iren

Chuťovky k pivečku

K dobře vychlazenému pivu můžete zkusit chuťovky s tradičními produkty české zabijačky. Natenko nakrájené jelito a jitrnici na osmahlém chlebu dozdobte konzervovanými druhy pikantní zeleniny. Výsledek s pivem skvěle ladí.

Článek

Suroviny

Menší porce 18 porcí Větší porce

1 jitrnice

1 tmavé jelítko

6 krajíčků chleba (slabých)

Na ozdobu:

malé cibulky

okurky

papričky

petrželka

Postup přípravy

  1. Krajíčky chleba opečeme nasucho v topinkovači nebo na pánvi a nakrájíme z nich malé obdélníčky.
  2. Jitrnici a jelítko nakrájíme zešikma na plátky.
  3. Připravené plátky dáme na kousky chleba, dozdobíme půlkou cibulky a okurky, paprikou a petrželkou. Podáváme k pivu.

Milovníci zabijačky si pochutnají.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám