Článek
Česnek všeobecně by měli jíst co nejvíc všichni lidé s vysokým cholesterolem.
Budeme potřebovat:
1, Lučinu,
2, nejlépe máslo, ale může být i margarín s máslovou chutí
3, česnek popřípadě domácí česnekovou pastu,
4, sůl na dochucení,
Používám poměr asi 60 - 70 % Lučiny a zbytek másla - podle chuti.
Dám lučinu a máslo do mixéru, našlehám, přidám česnek nebo domácí česnekovou pastu a řádně znovu promixuji - můžete česnek dát zrovna s máslem a lučinou.
Během šlehání dochucuji - přidám česnek nebo sůl podle chuti. Nechám pomazánku alespoň hodinu du ledničky nebo na kuchyňské lince, aby se vše řádně spojilo.
Pak mažu na bílé pečivo, rohlík, chleba či veku.
DOBROU CHUŤ !!