Hlavní obsah

nejlepší česneková pomazánka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Iren

4esneková pasta

Tuto výbornou česnekovou pomazánku mě kdysi naučila teta, která ji dělala strýcovi, když měl narozeniny. Česnek snižuje cholesterol v krvi a tím předchází infarktu a mrtvičce, což strýc s vysokým cholesterolem potřeboval.

Článek

Česnek všeobecně by měli jíst co nejvíc všichni lidé s vysokým cholesterolem.

Budeme potřebovat:

1, Lučinu,

2, nejlépe máslo, ale může být i margarín s máslovou chutí

3, česnek popřípadě domácí česnekovou pastu,

4, sůl na dochucení,

Používám poměr asi 60 - 70 % Lučiny a zbytek másla - podle chuti.

Dám lučinu a máslo do mixéru, našlehám, přidám česnek nebo domácí česnekovou pastu a řádně znovu promixuji - můžete česnek dát zrovna s máslem a lučinou.

Během šlehání dochucuji - přidám česnek nebo sůl podle chuti. Nechám pomazánku alespoň hodinu du ledničky nebo na kuchyňské lince, aby se vše řádně spojilo.

Pak mažu na bílé pečivo, rohlík, chleba či veku.

DOBROU CHUŤ !!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám