Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Okořenili jsme náš vztah. Návštěva sex dungeonu nejen pro milovníky BDSM

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: zseeee / pixabay.com / Free license

Znáte to, je vám přes třicet, máte malé dítě, jste spolu už dlouho a přemýšlíte, jak zahnat každodenní rutinu. Jednoho hezkého dne se tak moje manželka rozhodla, že nám vztah zpestří velmi nevšedním dárkem.

Článek

Dnes bych se rád podělil o zážitek, který se mi stal na den našeho výročí svatby s mojí manželkou.

Zprvu bych se chtěl omluvit za kvalitu přiložených fotek, jelikož na daném místě bylo docela šero, proto vyfotit něco smysluplného se moc nedalo a fotky jsou trochu zrnité, zkusil jsem je však ve Photoshopu zesvětlit.

Láska stokrát jinak

S manželkou máme zdravý sexuální vztah. O věcech spolu mluvíme, říkáme si, co máme rádi, a co tak slyšíme kolem našeho okolí, tak co do četnosti jsme určitě nad průměrem.

I přesto však, jako v každém vztahu, u nás nastala docela rutina. Ve spojení s pracovní únavou, malým dítětem a celkovém zevšednění vztahu jsme hledali způsoby, jak docílit nějaké vzpruhy.

Abych to shrnul, zážitek jakým byla návštěva BDSM studia nám zpestřil sexuální život, nakopnul náš vztah a vytvořil nezapomenutelné vzpomínky a zážitky.

Profesionální přístup

Nechci tady dělat reklamu studiu, kde jsme byli my, avšak při celém tom zařizování nás mile překvapil přístup majitelky BDSM koutku, který se nachází v Praze.

Člověk je samozřejmě nervózní. Na jednu stranu je tam ta chuť zkusit něco nového, skoro až zakázaného, na druhou stranu si připadáte jako nějaký úchyl. „Vždyť já nejsem žádný fetišista, který doma chodí v latexové masce a čichá použité silonky,“ říkáte si. Jako nervózní zákazník tak velmi oceníte, že majitelka s vámi komunikuje naprosto normálně, naprosto otevřeně a bez předsudků.

Člověk si připadá jako puberťák, co si jde koupit své první kondomy, pro ní je to zase práce jako každá jiná a její milé vystupování a příjemný projev vám dodá sebejistotu.

Foto: Slovo jedné rodiny / Vlastní foto

Návštěva sex dungeonu

Když si domluvíte termín, přijdete na smluvené místo a majitelka sex dungeonu vás vyzvedne. Jdete prostě do jednoho z dalších řadových domů, do sklepení, kde je na dveřích napsáno: Zákaz vstupu, hlavní uzávěr vody.

Za těmito zamčenými dveřmi se nachází další neoznačené dveře a vy vejdete do malé chodbičky, kde se již nachází dřevěné dveře, za kterými leží místo neřesti. Vše je diskrétní a vy jako zákazník obdržíte klíče od všech vstupů, které jsou po celou dobu zamčeny.

Úvod pro zelenáče

K profesionalitě patří i výklad. Majitelka nám ochotně vysvětlila nejen pravidla, ale také ukázala, kde co je, ujistila nás, že všechny pomůcky a celý prostor je vždy vydesinfikován a opravdu vše působilo až sanitárním dojmem. Nejste v zatuchlém nevěstinci, jste v profesionálním zařízení pro potěšení, kde za své peníze dostanete kvalitu.

Ačkoliv sami doma vlastníme několik pomůcek, všechno to nářadí na nás působilo docela odstrašujícím dojmem. Velmi nás proto potěšila fotokniha, kterou nafotila sama majitelka se svým manželem, kde je každý nástroj ukázán. Resp. ukázáno jeho možné využití.

Nakonec vysvětlení vybavenosti prostoru, mezi které patří termostat, káva, čaj, toalety, ručníky a také prezervativy nebo lubrikační gely.

Nakonec milé rozloučení a pokyn, že až skončíme, máme hodit klíče do poštovní schránky označené jako: Masáže.

Foto: Slovo jedné rodiny / vlastní foto

Návštěva sex dungeonu

Co tu mám propánajána dělat?

Člověk je trochu zaskočen tou vybaveností a velikostí. Možností je tolik, že vlastně nevíte co dělat. Takže přijde na řadu rozkoukávání. Ze začátku bylo pro mě docela těžké dostat se do nálady, protože se v člověku mísí emoce jako: wow, ty jo to zajímavé, není to moc, co tu proboha dělám?

Když už si ale zaplatíte takový zážitek a běží vám čas, tak nějak vás to popožene a pohled na vaší drahou polovičku, které září oči a už dychtivě čeká, až ji někde svážete, vás nakopne. „Přestaň přemýšlet a dělej co umíš a postupně do toho zapojuj hračky,“ říkal jsem si.

Foto: Slovo jedné rodiny / vlastní foto

Návštěva sex dungeonu

Můj první dojem z nabízených rekvizit byla jejich kvalita. Tady není žádná levná umělá kůže z Číny, nečekejte křehký plast, nebo vrzavé pružiny. Profesionalita prostředí byla vidět na každém rohu. Těžké kovové řetězy, pouta a různé svorky, háčky, uchycovadla. Člověk se opravdu nemusí bát, že pod ním něco praskne, nebo se něco utrhne. Vše je masivní a očividně drahé, což mně trochu dodalo sebevědomí a dostalo do správné nálady. Tohle nejsou hračky, tady se jede doopravdy.

Ještě jednou musím vyzdvihnout přínos fotoknihy, která mi velmi pomohla. Studio bylo velmi vybavené a to své si tam našel opravdu každý. Znehybnění ve všech možných polohách, všemi možnými prostředky. Je jedno, jestli jste dominantní muž a máte submisivní ženu, nebo naopak jste submisivní vy a domina je vaše žena. O zábavu máte postaráno v jakékoliv roli.

Zážitek na celý život

Potřeboval jsem pár minut vydechnout, rozkoukat se a jak člověk přestane přemýšlet a bránit se tomu mentálně, velmi rychle se do toho ponoří.

Chaos všech těch možností utiší soustředěnost. Není třeba nutně vyzkoušet vše, co prostor nabízí. Je dobré jít prostě kus po kusu, místnost po místnosti. Když jsem viděl dychtivou manželku, jak jen čeká, co s ní zase provedu, začalo mě to bavit a z prvotního šoku a nejistoty se stala jízda, kterou jsme si oba dva naprosto užili.

Člověk však musí být i opatrný. Ze všech těch nových věcí může jít někdy hlava kolem a zranění může přijít velmi snadno. Pečlivost, důkladnost a promyšlenost všech kroků je zde na místě. Ovšem, než jsem to zjistil, podařilo se mi manželce nechtěně ublížit a moc tomu nepřidával fakt, že kvalitní pevnou kůží to bolí víc než měkkým cancourem z Číny. Bacha.

Foto: Slovo jedné rodiny / Vlastní foto

Návštěva sex dungeonu

Uteče to jako voda

Manželka domluvila místo na 4 hodiny. Zprvu jsem si říkal, proboha proč? To je moc, co tady jako budeme dělat?

Ono totiž, naše postelové radovánky většinou trvají hodinu, až hodinu a půl. Se vší tou předehrou, druhým kolem a tak, to vyjde kolem těch 90 minut. Proto jsem si říkal, že ty dvě hodiny musí přece stačit, co tady jako budeme dělat?

Jenže, když člověk přijde do takové místnosti, nechce na to hned hupnout jako králík, chcete si v klidu vše prohlédnout, podívat se, dostat se do nálady, potom tak nějak jako začnete, jenomže jak je člověk neznalý, vše trochu trvá. Všechny ty profesionální nástroje, háčky, svazovadla, nářadí. Než člověk něco nastaví, tak si to vezme svůj čas a tři hodiny uplynuly jako voda, ani jsme nevyzkoušeli vše. Potom už přišla sprcha a nějaké mazlení a finálních 20 minut jsme jen seděli na sedačce a povídali si o celém tom zážitku.

Ve výsledku jsme tak odcházeli přesně po čtyřech hodinách a notovali si, jak bylo dobře, že manželka nevzala jen tříhodinový termín.

Pokud jste z těch párů, jejichž radovánky trvají tak 10-15 minut, i tak doporučuju, vezměte si alespoň dvouhodinovku. Jedna hodina by uplynula jako nic a odcházeli byste zklamaní.

Pro všechny, mladé i staré

Závěrem bych chtěl dodat, že taková místnost je opravdu pro všechny. Pokud seberete odvahu a vyzkoušíte to, zažijete nové pocity, které jste dosud nepoznali. Nemusíte si nutně libovat v BDSM, ono už samotný prostor a ty různé pomůcky ve vás vyvolají dlouho zapomenutý žár.

Výbava tohoto konkrétního studia byla mnohem větší než na fotkách, ale chtěl jsem zachovat slušnost příspěvku, proto jsem vybíral jen, v rámci možností, vhodné fotky.

Za nás osobně určitě chceme někdy zkusit znovu. Jak tam člověk půjde po druhé, už bude vědět co a jak. Já si osobně budu mnohem jistější při používání různých pomůcek, které do té doby pro mě byly neznámé. Celkově tak nějak tuším, že druhá návštěva bude prostě lepší skrze již osvojené zkušenosti.

Můžu tak jen říct, vzhůru do toho, okořeňte svůj milostný život. Takový dárkový voucher může být nečekaným a šokujícím potěšením pro vaší druhou polovičku.

Foto: Slovo jedné rodiny / Vlastní foto

Návštěva sex dungeonu

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz