Hlavní obsah
Lidé a společnost

Seznam hostů Diddyho večírků zvaných White Parties je dlouhý. Včetně Kutchera či DiCapria

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: watchwithkristin, CC BY-SA 2.0, Wikimedia Commons

Po nedávném zatčení P. Diddyho kvůli obviněním z obchodování s lidmi se pozornost veřejnosti obrátila na jeho nechvalně známé White Parties, které v minulosti přitahovaly hollywoodskou smetánku.

Článek

Na akce P. Diddyho chodily hvězdy první kategorie

Večírky Seana Combse alias P. Diddyho, které se odehrávaly zejména v rapperově rozsáhlých komplexech v Los Angeles, New Yorku a East Hampton mezi lety 1998 až 2009, byly pro hollywoodskou smetánku doslova legendární. Jak už napovídá jejich název White Parties, hosté zde nosili bílý oděv. Tyto akce navštěvovaly i hvězdy první kategorie.

Zahraniční média píšou o tom, že mezi hosty těchto pravidelných akcí patřili Jay-Z, Beyonce, Ashton Kutcher, Demi Moore, Leonardo DiCaprio, Paris Hilton, Pamela Anderson, Tommy Lee, Justin Bieber, Jennifer Lopez, Usher, Howard Stern, Khloe Kardashian, Kim Kardashian, Kanye West, Mariah Carey, Nicole Scherzinger, Chris Brown, Russell Brand, Mel B, Megan Fox, Kelly Osbourne, Aretha Franklin nebo Vera Wang. Podotýkám, že jde o návštěvníky White Parties. Kdo se následně účastnil tzv. Freak Offs (v překladu Šíleností) spojených se sexuálními orgiemi, zůstává nejasné.

Po White Party následovala Freak Off

Diddyho večírky měly údajně dvě fáze – zatímco White Parties byly veřejnější oslavy celebrit, po jejich ukončení se rozjížděly tajné a divočejší oslavy Freak Offs spojené se sexuálními orgiemi, kde byl Diddy jedním z hlavních aktérů.

Podle insidera hudebního průmyslu Toma Swoopa na těch nejtajnějších úrovních údajně docházelo k sexuálním ponížením výměnou za peníze nebo nahrávací smlouvy. Swoope dále tvrdí, že součástí večírků byly i drogové orgie, při kterých se kokain a extáze konzumovaly z různých povrchů, včetně lidských těl.

Během policejní razie v sídle P. Diddyho v Los Angeles, která se uskutečnila letos v létě, vyplynuly další šokující detaily. Vyšetřovatelé našli v hudebníkově rozsáhlém komplexu přes tisíc lahviček s dětským olejem.

Diddy o svých večírcích mluvil v show Oprah Winfrey

O svých večírcích P. Diddy promluvil v roce 2006 v show Oprah Winfrey, kde své pořádané akce prezentoval jako snahu o sociální rovnost mezi všemi zúčastněnými. „Chtěl jsem odstranit image všech a postavit nás všechny do stejné barvy a na stejnou úroveň,“ řekl P. Diddy doslova.

Daily Mail získal archivní video z jedné White Party, které bylo pořízené v průběhu 90. let 20. století. P. Diddy je oblečený celý v bílém, má sklenku šampaňského v ruce a oslovuje dav lidí z balkonu, který instruuje, aby „odklidili děti“, než se večírek zvrhne v něco, na co prý nikdy nezapomenou.

„Nakrmili jsme vás, dali jsme vám pití, teď je čas si užívat života. Tohle je oslava života,“ říká P. Diddy. Ve videu, které získal Daily Mail, tento rapper dále dodává: „Tohle je opravdová White Party. Děti mají ještě hodinu, [pak] se to změní v něco, kam se v budoucnu budete chtít vrátit… tak se začněme bavit, odkliďte děti. Všechno je v pohodě. DJi, pojďme na to. Jdeme na to.“

Co o Diddyho akcích řekly celebrity?

Například herec Ashton Kutcher, který byl v roce 2009 spatřen na Diddyho White Party se svou tehdejší manželkou Demi Moore, vzpomínal na svou účast v roce 2019 v rozhovoru pro Hot Ones se slovy: „Mám na to opravdu divné vzpomínky… Je tu spousta věcí, o kterých nemůžu mluvit.“ Odmítl však sdílet jakékoli další detaily, čímž jen přilil olej do ohně spekulacím o tom, co se na těchto večírcích mohlo dít.

Leonardo DiCaprio, který byl pravidelným hostem White Parties v letech 2000 až 2005, přes svého právního zástupce vzkázal, že nemá s nechvalně známými Freak Offs nic společného. „Leo se zúčastnil několika akcí, ale nikdy nebyl součástí těchto nelegálních aktivit,“ uvedl zdroj blízký herci.

Foto: TechCrunch50, CC BY 2.0, Wikimedia Commons

Ashton Kutcher navštěvoval White Parties se svou bývalou manželkou Demi Moore.

Další celebritou, která o své zkušenosti na Diddyho večírcích otevřeně mluvila, je zpěvák Usher. Ten v roce 2016 v rozhovoru pro Howarda Sterna přiznal, že na jednom z Diddyho večírků byl přítomen již jako třináctiletý. „Šel jsem tam, abych viděl ten životní styl, a viděl jsem ho, ale nevím, jestli jsem se dokázal zapojit nebo pochopit, na co se vlastně dívám. Bylo to dost divoké,“ zavzpomínal Usher. I on však odmítl, že by se účastnil čehokoli nelegálního.

Naopak rapper 50 Cent, který je s P. Diddym dlouhé roky na nože, uvedl, že se od těchto večírků drží dál. „Už léta se těchto akcí neúčastním. Je tam nepříjemná energie,“ řekl v rozhovoru pro The Hollywood Reporter. 50 Cent aktuálně spolupracuje se společností Netflix na natáčení dokumentu o praktikách P. Diddyho.

Zdroj:

https://www.elle.com.au/culture/celebrity/diddy-white-party/

https://www.themirror.com/entertainment/celebrity-news/p-diddy-issues-warning-white-710939

https://metro.co.uk/2024/09/20/ashton-kutcher-slammed-video-sean-diddy-combs-parties-resurfaces-21644549/

https://www.standard.co.uk/showbiz/p-diddy-sean-combs-leonardo-dicaprio-sex-charges-white-party-photo-b1183738.html

https://www.howardstern.com/show/2016/08/22/usher-details-wild-times-he-had-living-puff-daddy-when-he-was-just-14/

https://www.dailymail.co.uk/video/news/video-3274691/Diddy-hosts-legendary-White-Party-tells-DJ-lets-hit-it.html

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz