Hlavní obsah
Lidé a společnost

Agáta Hanychová si všechny tři porody nechala vyvolat. Chtěla stihnout svého oblíbeného lékaře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem FTV Prima / Like House 2

Modelka Agáta Hanychová se ve svém podcastu rozpovídala o třech porodech, které má za sebou. Kromě toho, že ujistila všechny holky, že to určitě zvládnou a ona sama si to prý užila, také přiznala, že si všechny tři porody nechala vyvolat. Proč?

Článek

Upřímná Agáta Hanychová se ve svém podcastu Agáta a Ornella rozpovídala o tom, že si své porody užívala plnými doušky. Když rodila syna Kryšpína, tak si sice musela vybrat motolskou nemocnici, protože v té její vysněné, kterou odmítla jmenovat, ji jako slavnou nechtěli, nakonec ale potkala doktora, za kterým se ještě dvakrát vrátila.

Pečlivě naplánovaný porod

A snad právě proto, aby vždy stihla svého porodníka, si porody nechala vyvolat, ačkoliv nepřenášela. U druhého porodu, kdy přišla na svět dcera Mia, to bylo také z důvodu, aby tam mohl být její tatínek Jakub Prachař, který byl jako vytížený herec samé představení.

U třetího porodu, kdy přišla na svět dcera Róza, kterou má s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem, se zase rozhodla ještě při kontrakcích po pěti minutách sbalit starší dceři Mie na školku v přírodě. Zkrátka nezmar!

Velikonoční přání

Mimochodem, s oběma z nich má dnes Agáta velmi napjaté vztahy, které se rozhodla urovnat právě na Velikonoce. Na svůj Instagram si tak dala překvapivé vyjádření, kterým mnohé dojala:"Velikonoce jsou svátky naděje. Milí tatínkové J+J ! Prosím, ukončeme mediální a soudní boj. Kvůli pohodě našich dětí už souhlasím se vším. Plaťte výživné, jaké si myslíte, že si vaše dcery zaslouží. Respektuji vaše přání dcery nefotit. Píši Vám veřejně, stejně jako veřejně probíhá spor. Všichni zúčastnění potřebujeme klid. Děkuji. Matka vašich dcer : Mii a Rózy."

Zda to bude mít kýžený efekt? To se teprve uvidí. Jisté je, že si za to vysloužila od fanoušků velký obdiv. „Mateřská láska v přímém přenosu!“ píše fanynka Miriam. „Takhle vypadá skutečná láska k dětem,“ dodává Monika. „Klobouk dolů, jsem zvědavá na reakci tatínků,“ připojila svůj údiv také influencerka Eva Feuereislová.

Foto: se souhlasem TV Nova

Ornella Koktová bojovala v letošním ročníku soutěže Survivor

Ornella má za sebou tři císaře

O něco těžší porody měla její kamarádka Ornella Koktová, která jen zírala, co jí Agáta vypráví. Ona sama má za sebou tři císaře, jeden v době covidu, kdy musela být na sále dokonce s rouškou, po prvním měla v těle krevní sraženinu, a po třetím si nechala přerušit vejcovody, aby si mohli s jejím manželem Pepou užívat hrátky bez obav.

Fanoušci se mohou jen těšit, co na sebe v oblíbeném podcastu prozradí příště. Už teď je sleduje více než 4500 lidí!

Zdroj: Instagram, Agáta a Ornella

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:
Ornella Štiková

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz