Hlavní obsah
Názory a úvahy

Babiš může za všechny špatnosti světa, včetně povodní v Bangladéši

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Nemáte rádi agenta Bureše, nebo Andreje Babiše? V pořádku, já ho také nemusím. Stejně tak nemusím všechny podivné a bohužel v souladu se zákony vzniklé miliardáře.

Článek

Politik musí unést větší míru pozornosti a v podstatě, dle sdělení soudu, musí se nechat přiměřeně urážet. Nu, proč ne, jsme národ poměrně nekulturní a většina z nás toho s radostí využije. Proč ne, když se poté někomu uleví.

Urážky mohou padat všemi směry, ale rozhodnou volby. Autor článku je zřejmě agentem agenta Bureše, protože po přečtení diskuse jasně vyplynulo, kolik politických bodíků mu přihrál. Zřejmě má pana Babiše opravdu rád. Kdyby neměl, těžko se dopustí takového zvěrstva, jakého se dopustil v tomto článku.

Obvykle se politice vyhýbám, protože se mám ráda, zbavovat se těžkosti života také nepotřebuji a urážet někoho nemám zapotřebí. Co si myslím o míru, nebo o válce, nepotřebuji zveřejňovat, volbu mají v rukou politici a oni také následně ponesou odpovědnost za výsledek.

Především, nevím a ve skutečnosti kromě politiků a tajných služeb nikdo nezná pozadí, podle kterého se politici rozhodují. Předpokládám (doufám), že je neřídí vášně, ale informace. Řekněme, že doufám, že vědí, co dělají.

To, co se stalo na Ukrajině v podobě vybombardování nemocnic v Kyjevě, je genocida. Je to porušení snad všech mezinárodních pravidel, která porušit lze. Tady si dovolím osobní poznámku, že „s teroristy se nevyjednává“. Nicméně, to je můj osobní pocit, netroufám si tvrdit, že někdo někde tajně nevyjednává. Tajně, podotýkám, že vyjednával Orbán, víme všichni. Co vyjednal, ovšem neví nikdo.

Nic neomlouvá brutální útok na nemocnice v Kyjevě, ať už je to známkou toho, že se Rusku a Putinovi věc vymyká z rukou, nebo se pár generálů ožralo pod obraz a vydali tento zničující rozkaz, nebo se někdo spletl.

Je to jedno, jsou tam mrtví, zranění, zničené nemocnice, takže v ohrožení jsou další tisíce lidí. Lidé, kteří neuprchli před válkou, čelí měsíce a roky všem hrůzám války, přesto ze země zbaběle neuprchli a že obzvláště zdravotníci by měli všude dveře otevřené. Jak lékaři, tak ostatní zdravotnický personál si zaslouží nejvyšší úctu. Stejně tak všichni ostatní, kteří neuprchli a zajišťují chod země, jak to jen v daných podmínkách jde.

Pak si přijde nějaký pisálek a jejich utrpení zneužije k tomu, aby vyzvracel svou nenávist k v tuto chvíli celkem bezvýznamnému politikovi. Jak je možné, že si této souvislosti nikdo nevšimĺ? To je všem už Ukrajina ukradená, hlavně, že všichni spravně nenávidíme Babiše?

Vždyť mu tím nehorázně nahráváte politické body. Až budete mít v rukách důkazy, tak s nimi vystupte a žádejte trest, protože tvrzení, která autor článku použil, jsou na hranici, ne li za hranicí spáchání trestného činu. Jinak je to křivé obvinění. Nejsem právník, neumím to posoudit, jestli je autor článku na hraně, nebo za hranou zákona. Nakonec, vem to čert, zřejmě to projde. Politik to unese. Tak, či tak, rozhodnou volby.

Tak až příště budete nenávidět politiky, nezneužívejte k tomu utrpení jiných lidí, kterým je bezvýznamný český politik tam…někde. Takovou „podporu“ nepotřebují. Pro jistotu jdu přispět ještě jednou, penězi, ne hloupými projevy nenávisti k někomu, kdo je jim ukradený.

Doufám, že už nikdy více nebudu nucena plést se tu do politiky a doufám, že už nikdy nebudu muset číst něco tak strašného. Bohužel, nešlo to přehlédnout, už sám nadpis článku, na který reagují, budí hrůzu z toho, jak hluboko jsou někteří schopní klesnout.

Pan Kačaba změnil nadpis u svého článku, na který jsem reagovala a poněkud „učesal“ text, takže změnil i vyznění tohoto článku. V pořádku, vpodstatě to bylo účelem. Doufám, že proto, že si uvědomil, že notně přestřelil.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz