Hlavní obsah
Rodina a děti

Druhy tatínků

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

Na maminky toho tady je hodně, ale co tatínci, ti jakoby nebyli.

Článek

Teda musím říct, že čtení vašeho článku mě dost pobavilo. S některými matkami souzním, ale s některými se potkat nechci. Vše se točí okolo maminek. Maminka sem, maminka tam. A co tatínci? Co jejich druhy. Těch bude určitě míň.

Tatínek ocásek

Všude za pr… mamince, aby mu něco neuteklo, má přeci jen první dítě a tak musí vše vědět, do všeho se zapojit a být trendy. Pozná se tím, že vždy stojí za ženou. Při schůzce s učitelkou. Při zápisu do škol i při vyzvedávání dítěte. Udělá vše, co mu žena řekne, ale nikdy nic jako první.

Tatínek hrdina

Tento tatínek všude dítko nosí, vozí v kočárku, drží při chůzi, aby nespadlo. Do školky se nese v náručí až do šatny. Do školy se nosí jen taška, ale kdyby dítě padalo, jeho náruč je vždy připravena.

Tatínek posera

Když přijde do školky, vyzvednout dítě, nemůže najít třídu. Když ji najde a paní učitelka se ho zeptá: „Bude vaše dítě chodit plavat?“ Odpoví: „O tom nerozhoduju, zeptejte se manželky. A paní učitelko, nevíte kde máme boty?“

Tatínek hádač

Tatínek hádač je takový tatínek, co nikdy nesouhlasí s učitelkou, s manželkou, s ředitelkou, s dítětem ani sám se sebou, protože si často protiřečí.

Tatínek frajer

To je takový tatínek, co se velmi zajímá o své dítě, ale v nitru duše se snaží flirtovat se všemi učitelkami, maminkami a možná i uklízečky.

Tatínek flegmouš

Tak tomu je absolutně jedno, kde jeho dítě studuje, která je jeho paní učitelka. O čem se učí nebo jakou básničku má naučenou. To vše má na starosti jeho žena jakožto matka. To že má dítě otce flegmouše, může mít učitelka pocit, že pána, který přišel do páté třídy na schůzky, vůbec nezná.

Tatínek workoholik

To je dle mého názoru nejhorší. Ten je pořád v práci, když je doma pracuje na pc, mobilu aj. Nemá nikdy čas a o děti jeví zájem večer pusou na dobrou noc a ráno pusou na dobrý den .

Závěrem bych řekla, že tatínek i maminka mohou být různí, ale jedno musí mít společné a to, že rodina má být na prvním místě.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz