Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Češi nepotřebují sexuální partnery, potřebují sexuální asistenty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Mensanka

Četla jsem o takovéto službě poskytované pro postižené lidi od žen s určitým typem zkušeností a tomu rozumím. Čemu nerozumím je to, že normální český muž či žena vyžaduje totéž.

Článek

Proč si myslím, že Češi nepotřebují sexuální partnery? Protože partner je někdo, kdo je vám rovnocenný. Vy s ním spolupracujete, rozumíte, o co jde, zatímco asistent vám jen doplňuje něco, co vám chybí a nikdy mít nebudete. Třeba nefunkční nohy. V případě sexu je to nefunkční sexualita po Česku.

Proč si myslím, že je česká sexualita nefunkční? Už jen z takových těch zdrobnělin, kterými se české páry tak nějak častují jako na běžícím pásu. Prcku a prcinko a podobně. Prostě sex v takovéto atmosféře duševních trpaslíků musí být vrcholně trapný. A on opravdu je.

Neznám žádný český film, který bych mohla označit za zdravě erotický. Nebo snad máte pocit, že dokumenty ze života prostitutek, jak byl nedávný film o bývalé gymnastce, která se stala prostitutkou nebo rovnou rádoby sranda jako byla Playgirls mají nějaký erotický náboj? Tak to si nemyslím. Ani omylem. Češi neumí sex zobrazit ani ve filmu, natož ve vlastní posteli. Pokud tedy nepočítám tuny porna, které české holky natočily, kde se uměle nastavovaly zdatným pyjům svých partnerů na různých práškách a drogách a vyluzovaly ze sebe umělé skřeky, za které by se nestyděly opice v tropickém pralese.

Pokud jde o sexuální svobodu, tak to je opravdu v Česku antonym. Veřejnost akceptuje sice všechno, ale vlastně neakceptuje vůbec nic. Vše je jen na oko. Ve chvíli, kdy si chcete zaflirtovat, žena se urazí a muž hanebně vezme nohy na ramena. Pokud tedy pro vás sexuální flirt neznamená mluvit v trapných zdrobnělinách. To si obě pohlaví náramně rozumí a přizvukují.

A pokud jde o sex ve více lidech? Když je trapný ve dvou, tak ve třech je ještě trapnější. Navíc, jak by se to dalo pojmout, jaké pojmy pro to musíte mít, abyste to druhým nějak politicky nebo dialekticky vysvětlili. Musíte být součástí proudu polyamorie a z ní rovnou smrdí ještě větší okovy nesvobody než z klasického českého manželství, krom podivného slepence třech a více lidí, kteří spolu soupeří o pozornost a důležitost k tomu ještě ochutnáte příchuť hřbitovní hlíny. Protože jinak než slibovat lásku až za hrob vás to ke kýženému cíli si prostě jen tak užít nepovede.

To je další věc, ženský mají v Česku takový klasický trik. Chtějí někoho, kdo je bude milovat až za hrob. Chtějí to napořád. Tímhle chlapy otravují a oni je otravují zase zpátky tím, že jim předstírají, jaká je to láska až po prde.i tláská. Prostě trapné divadlo jako v Prodané nevěstě. Ten Smetana se vyznal. Teoreticky mají čeští muži v posteli za život více žen, a české ženy mají méně mužů, ale prakticky, čistě statisticky, to prostě nevychází.

Češi na to, aby si užili víc než misionářskou klasiku s příslibem manželství až za hrob, na které stejně nemají stavěnou psychiku, nemají. K tomu potřebují asistentky a asistenty.

Proto navrhuji, aby podobně tak, jako v psychiatrickém ústavu v Kroměříži učili psychiatři české páry mít sex, byl ke každému českému muži a ženě přidělen sexuální asistent či asistentka, kteří je budou normálnímu sexu učit a budou jim sexuálně vypomáhat nejlépe napořád.

Takové asistenční služby na doživotí, asi jako ty, co má Škoda auto. S rozbitou škodovkou to jde, tak proč ne s rozbitou sexualitou? Ale pozor, podobně, jako u servisních služeb značky Škoda bude nutné, aby páry následovaly pokynů uvedených v manuálu pro provoz v posteli. Asistent či asistentka bude jejich pohlavní aktivitu pravidelně zaznamenávat do tabulek a vyhodnocovat. Údaje se budou zpracovávat v Národním ústavu duševního zdraví, jak již ostatně Češi činí, a všechno bude cajk. Na základě dlouhodobých předpovědí pak bude tento ústav ve spolupráci s vládou plánovat budoucí balíčky výdajů na sexuální asistenci, protože ze soukromé kapsy by to Češi nikdy nezaplatili, na to jsou moc chudí, nemají totiž peníze ani na zuby. Hlavně, že mají peníze na dovolenou v Mexiku.

Kde ale Češi ty sexuální asistenty a asistentky vezmou? Nevím, třeba může Jurečka vypsat výběrové řízení na pomocnou sílu z jiných zemí. Měla bych jisté tipy, ale nenapíšu je tady, protože by to byla pozitivní diskriminace.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz