Hlavní obsah

f

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Autorka je inovátorka, umělkyně a myslitelka, která se zabývá otázkami správy a uspořádání veřejného a sociálního prostoru. Používá k tomu psaní textů a úvah jako jeden z nástrojů ovlivňování a iniciace veřejného mínění a podněcování pozitivních změn ve společnosti.

Autorka je vzdělána v kulturních a přírodovědných oblastech, správě krajiny a sociálního prostoru, v sociální geografii a v oblasti výtvarného umění.

Oblast působení: hledání řešení komplikovaných otázek společenského prostředí včetně kybernetického, virtuálního a ekonomického, výtvarná tvorba a hledání řešení otázek abstraktního charakteru.

Autorka má praktické zkušenosti z mnoha různých prostředí jako například z oblasti školství, informatiky, státní správy, vědy, byznysu, umění.

Tato adresa je určena pro kontakty s těmi, kteří mají něco mimořádného nebo alespoň zajímavého ke sdílení či k nabídnutí včetně spolupráce v oblastech kultury, umění, vědy, podnikání, kybernetiky, řízení a rozvoje a správy společnosti:

mensanka@seznam.cz

Žádné texty autorka nepíše s použitím AI a ani AI nepoužívá. Používá vlastní inteligenci, která někomu může AI někdy připomínat, protože podle takových schopností, jako je lidská inteligence, byla AI navrhována, jsou si tudíž v něčem podobné, přestože funkční lidská inteligence je v principu mnohem schopnější než AI, jelikož pracuje i s informacemi mimo elektronické databáze. Ti, kteří pochybují, zda autorčiny texty nepíše AI, zpravidla o inteligenci mnoho nevědí a neumějí si představit, jak v hlavě funguje a jak může vypadat. Z pochopitelných důvodů je zde proto uvedeno toto upřesnění.

Jméno autorka neuvádí na základě osobních negativních zkušeností z důvodu zatím nedostatečné úrovně sebeovládání především některých příslušníků mužské populace, kteří při kontaktu s originální osobou opačného pohlaví mají tendenci ztrácet poslední zbytky rozumu, který nikdy neměli. Nicméně takoví snad brzy zmizí do nikam či pro ně někdo vymyslí nějakou efektivní léčbu a pak bude možné, aby originální ženy uváděly veřejně svá jména, aniž by byly obtěžovány jedinci evolučně nepřizpůsobenými pro moderní společnost. Už se na tom pracuje.

Cílem tohoto profilu není vytváření pocitu jistoty a stability, proto se jeho obsah dynamicky mění tak, jak by se měla být schopna měnit společnost v návaznosti na měnící se potřeby jejích členů. Autorka věří, že statičnost je cesta do pekel, a proto se jí vyhýbá. A spolu s jedním z mála chytrých českých mužů Karlem Čapkem tvrdí, že jenom blbec nemění své názory.