Hlavní obsah
Lidé a společnost

Dana Batulková jen těžko trávila nevěru svého manžela: Jeho milenku několikrát profackovala

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: David Sedlecký – Vlastní dílo, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=28862739

Oblíbená herečka Dana Batulková se v životě poprala s nevěrou Davida Prachaře, s požárem domu i s nemocí své dcery. Je herečka konečně šťastná, nebo se snad na obzoru vyskytuje další velký problém? Podle všeho mají s partnerem velkou krizi.

Článek

V posledních letech je partnerem herečky ze seriálu Dobré zprávy Dany Batulkové divadelní režisér Ondřej Zajíc. Jenže čím víc léta plynou, tím méně je možné společně je vídat. A není tak divu, že se spekuluje o tom, že se jejich vztah před nějakou dobou rozpadl. Nasvědčuje tomu i to, že Dana Batulková trávila veškerý volný čas se svou dcerou Marianou.

Jen těžko trávila nevěru svého manžela

Když ji opustil manžel David Prachař kvůli mladší kolegyni Lindě Rybové, zhroutil se jí celý svět. Batulková opravdu těžce nesla rozchod a nedokázala se smířit s tím, že se jí něco takového stalo. Proto se také jednoho dne vypravila za Lindou Rybovou do divadelní šatny a nafackovala jí. Prachař si krátce na to sbalil svoje věci a ze společného domova ihned odešel. Nechal tam tehdy s Danou Batulkovou dospělého syna a šestiletou dceru. Až později si herečka uvědomila, že je vlastně neuvěřitelně silná.

S odchodem nevěrného manžela se nakonec dokázala vyrovnat a ještě k tomu vychovala dvě děti. Později potkala svého dalšího životního partnera. Vztah s ředitelem Městských divadel přerostl ve velkou lásku. Batulková se sice bránila zuby nehty, protože je mezi nimi dvanáctiletý věkový rozdíl, ale nakonec se i ona zamilovala a poznala toho pravého. Tedy alespoň doposud.

Na dovolenou jela s cizím mužem

Prvním znakem toho, že je něco jinak, byla hereččina lednová dovolená na Madeiře, na kterou se nevypravila se svým partnerem, ale s podnikatelem Miroslavem Trávníčkem. A těžko si tedy představit, že by to jejího partnera doma nechalo klidným. Moc partnerů, kteří by na dovolenou partnerku pustili s jiným chlapem, totiž není. Proto se také začalo spekulovat o tom, zda se nakonec nerozešli a Daně Batulkové tím nezkrachoval další vztah.

Dcera Mariana Prachařová navíc před nedávnou dobou odcestovala do Anglie, kde by chtěla začít svůj druhý život. Odstěhovala se sem nejen za studiem, ale také za prací, takže její maminka má nyní volné pole k tomu, aby mohla navázat případně další vážný vztah. Je ale velmi pravděpodobné, že bude více jezdit za svou dcerou, aby doma nemusela být sama.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz