Hlavní obsah
Lidé a společnost

Veronika Gajerová se kvůli lásce dostala do potíží. Dlužila přes 5 milionů, neměla ani na jídlo

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

ilustrační foto-dluhy

Dnes už má skoro to nejhorší za sebou, ale byly dny, kdy si sáhla na úplné dno. Herečka Veronika Gajerová dodnes vzpomíná na den, kdy jí opustila její velká životní láska a ona se následně dostala do velkých dluhů.

Článek

Lidé si ji zamilovali hlavně jako sestřičku Zuzanu Pantoflíčkovou v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Herečka Veronika Gajerová vždy působila naprosto bezstarostným dojmem, ale byly dny, kdy doslova trpěla. Na muže ve svém životě příliš štěstí neměla a musela se tak hned dvakrát vyrovnávat se samotou a smutkem z nepovedených vztahů. Jednou z jejích velkých lásek byl herec Pavel Kříž. S ním prožila dlouhých jedenáct let. Seznámili se při studiích na škole a odešli společně bydlet do podnájmu. Její mamince se to vůbec nelíbilo a prosila je, aby si společné bydlení ještě rozmysleli.

Dokonce jim maminka navrhla, že mohou bydlet u ní doma. A tak šli. Jenže poté začal herec přemýšlet nad tím, že by emigroval do Kanady, kde by mohl získat mnohem lepší pracovní zkušenosti. Herečka však do Kanady odejít nechtěla, protože chtěla hrát především v českých divadlech a zůstat poblíž své milované rodině. Každý měl jiné sny a plány, a tak se jejich životní cesty musely rozdělit.

Potkala druhého muže a z jejího života se stala noční můra

Poté, co Pavel Kříž odcestoval do Kanady, potkala svou druhou životní lásku, divadelního režiséra Petra Kracika. Sice se nikdy nevzali, ale měli spolu nakonec dvě děti. Ale ani tentokrát vztah nevyšel a herečka zažila další zklamání. Kracik ji podváděl a nakonec utekl za svou milenkou. Jeho odchod ji zlomil srdce, ale ona věděla, že kvůli svým dětem musí zůstat silná. Zůstala sama se dvěma malými dětmi a rázem byla i bez peněz. Musela se ponořit do práce a pořádně se otáčet. Jedině tak si mohla být jistá, že své děti uživí. Bohužel ale nic nešlo tak hladce, jak si přála. Nejenže přišla o svého životního partnera, ale také se dostala do velkých dluhů.

Aby měla peníze na živobytí, začala si půjčovat peníze od svých kolegů a kolegyň. Ty si později stěžovaly na to, že jim herečka částku nevrátila. Herečka se ale bránila a tvrdila, že vždy a všem zaplatila to, co měla. Pořád ale nevydělávala tolik, kolik by si přála. Ocitla se v takových problémech, že dlužila bankám a jiným institucím. Později musela vyhlásit osobní bankrot, protože dlužila přes pět milionů korun. Když navíc svět zasáhla pandemie covidu, na nějakou dobu přišla o peníze úplně. Proto se rozhodla, že změní obor a začala pracovat jako zahradnice. Teprve před několika lety se herečka přiznala, že byly dny, kdy neměla ani na jídlo nejen pro sebe, ale především pro své děti.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz