Hlavní obsah

Nebezpečí pro Evropu přichází z druhé strany

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Já si také myslím, že Moskva není pro Prahu ani zdaleka tak nebezpečná jako Brusel s jeho bezprecedentně nebezpečnou vnitřní i zahraniční politikou…

Článek

Já si také myslím, že Moskva není pro Prahu ani zdaleka tak nebezpečná jako Brusel s jeho bezprecedentně nebezpečnou vnitřní i zahraniční politikou, s jeho tzv. hodnotami, mohly mít pozitivní relevanci tak před dvaceti či třiceti lety, ale dnes se ukazují být naopak destruktivním faktorem, způsobující rozklad Evropy a vytvářející poměry, jež evidentně směřují k zániku evropské civilizace a původních evropských národů. Zatímco Evropa opevňuje východní hranice EU proti údajnému nepříteli (fakt, že Rusko se stalo nepřítelem Ukrajiny a naopak, automaticky neznamená, že Rusko je nepřítelem pro nás, neboť Ukrajina není Evropou a osud Evropy nezávisí na Ukrajině), zatímco ze všech ostatní směrů už roky probíhá skutečná invaze – a to sice strategií masové migrace ,,uprchlíků“ původem z kulturně zcela odlišných zemí, které po staletí byly Evropě smrtelnými nepřáteli a opakovaně se pokoušely Evropu dobýt a podmanit, což se jim na Pyrenejském poloostrově a na Balkáně také podařilo, a nebýt odhodlání a prolité krve našich předků, ovládli by celý kontinent, protože islám má v ,,popisu práce“ dobýt a islamizovat celý svět. Rusko sice můžeme vnímat negativně, protože napadlo sousední zemi (ať už si o Ukrajině myslíme cokoli nelichotivého, tohle se prostě v mezinárodních vztazích nemá dělat), ale skutečné nebezpečí přichází do Evropy odjinud – a není menším jenom proto, že kolektivně zdementělí ,,bruselané“ vedení kontroverzní předsedkyní EK se ani pod tlakem krutých traumat, jež Evropě způsobují, nedokázali vyléčit ze ušlechtilých, leč zhoubných idejí multikulturalismu a multietnicismu. Co dodat? Snad jen to, že:

*

Pravda, Rusko nám velké starosti dělá,

ale uznejme, že ani my nejsme bez viny

a že hrozbou jsou jiní, ačkoli nemají děla;

kdo nevěří, ať zapne televizi a čte noviny.

*

Putin ví, že Západ lze dobýt, ne ovládat,

je to sousto, jímž by se Rusové udávili!

Kdepak, Moskvy netřeba se kdovíjak bát,

bojme se těch jež vítáme, aby nás nezabili.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz