Článek
Zatímco úspěšnější a vzdělanější část společnosti si už stovky let pochutnává na výživných pokrmech z hmyzu, naši méně vzdělaní spoluobčané stále podléhají mnoha předsudkům vyplývajícím z omezené šíře jejich znalostí a vzdělání.
Mohli bychom to nechat být. Mohli bychom si pochutnávat na kulinářských skvostech ze smažených švábů, pečených vší, naměkko vařených hrdobců nebo sušených kořeněných masařkách a smát se primitivním návykům těch, jejichž omezenost jim brání vystoupit z běžných stravovacích zvyklostí, čímž se sami ochuzují o festival chutí, jenž může jazyku každého z nás nabídnout jídelníček složený z moderních pochutin, mezi něž vedle hmyzu patří i larvy a červi.
Ale my jsme se rozhodli připravit akci, kde každý zakomplexovaný neúspěšný looser bude moci ochutnat celou širokou škálu pochutin z hmyzu. Nevíme ještě, zda se nám podaří přesvědčit propagátory moderních trendů ve stravování v čele s cestovatelem Danem Přibáněm, ale věříme, že dokážeme uspořádat velkou veřejnou akci, na které se budou kolemjdoucím sbíhat sliny a ani nebudou vědět, z které pánve si mají dříve nabrat neodolatelný obsah.
Přidejte se proto k naší facebookové akci: