Hlavní obsah
Názory a úvahy

Je Shopaholicadel těžce nemocná?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: https://freepik.com

Ilustrační foto

Šopině je na každém streamu zle. Buď jí bolí hlava, nebo jí bolí žaludek, loket, ucho a navíc má alergii snad na všechno. No není vám jí líto?

Článek

Že si naše nechvalně známá Shopaholicadel diagnostikovala spoustu nemocí a alergií sama, to dávno víme. Řekněme si malý výčet jejích alergií, které zmiňovala na streamech: citrón, chilli, česnek, rajče, mrkev, jahody, hroznové víno, vanilkové rohlíčky, čokoládu, kakao, karamel (ač nikomu neuniklo, že si na každém streamu udělá ledovou kávu s opravdu hojným množstvím karamelu), nivu, prášky a antibiotika, linecké pečivo, jablka, pyl, kytky, můry, komáry, šampony, sprchové gely, krémy na tělo, nivu, prach a mnoho dalšího, ale tenhle široký výčet jako ukázka snad stačí.

Uf, já mít tolik alergií, tak bych nejspíš byla taky věčně naštvaná a všem nadávala. Po netu se ale šušká, že si své alergie diagnostikuje sama a své nemoci stejně tak. Mezi další věci, kterých jsem si na jejích streamech všimla, trpí anémií, neepileptickými záchvaty, „záchvatovými stresy“, depresí a dalšími.

Na mnoha streamech si můžeme všimnout i toho, že má velmi bolestivou menstruaci a když má své dny, tak nemůže chodit do kopce. Jindy ji při námaze bolí žebra, jelikož prodělala dva zápaly plic, ano, to je ten důvod, proč ji prý bolí žebra.

Adéla sama tvrdí, že nemá rodný list, a tak nemůže vědět, že je dcerou své matky, kterou obvinila z toho, že ji nechala znásilnit. Nicméně její sestra se nechala slyšet, že Adéla v dětství prodělala těžkou operaci srdce, na základě které má lehkou mentální retardaci a opožděný vývoj, ačkoliv toto tvrzení Adéla odmítá.

Je snad lehká mentální retardace omluva pro to, že je zlá, nesnášenlivá, neudrží si žádné kamarády, všem okolo nadává a obviňuje je ze všeho možného i nemožného? A myslíte si, že všechny tyto její zdravotní problémy a alergie jsou pravdou?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz