Hlavní obsah

Prachaři, jsi na řadě! Agáta tvrdí, že jí pořád miluješ, stejně jako Soukup. O Dopitovi ani slovo

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Na tohle spoustu lidí čekalo. Když se totiž Agáta Hanychová vrátila ke své první lásce Mirkovi Dopitovi, vtipálci jí věštili brzký návrat k bývalému exmanželovi Jakubovi Prachařovi. Ten je prý na řadě. Měli pravdu?

Článek

Modelka a influencerka Agáta Hanychová si na konci loňského roku vzala svou první velkou lásku, podnikatele Miroslava Dopitu. Od té doby to sice na horoucí vášeň nevypadá, někteří však předpokládali, že vedle sebe našli klid a oporu pro rodinu, kterou chtěli budovat. Opravdu by snad ještě dala šanci Jakubovi Prachařovi?

Opravdu ji miluje?

Stále častěji ale Agáta mluví o tom, že jí milují bývalí partneři. Jednou je to Jaromír Soukup, teď zase Jakub Prachař, se kterým byla dokonce v manželství. U něho se sice zdálo, že mezi nimi zuří otevřená válka a nemohou si přijít na jméno, svým vyjádřením ale Agáta v populárním podcastu Agáta a Ornella show poněkud překvapila.

Dvojice se totiž potkala při nástupu společné dcerky Mii ve škole, kam Jakub dorazil i se svoji aktuální partnerkou Sarou Sandevou. Všechno bylo v pořádku až do chvíle, kdy se s Agátou potkali při plnění rodičovských povinností. „Na třídní schůzky jsme šli jen já s Jakubem, a to už bylo méně hezké. Divím se, že chlap se i po tolika letech, co už spolu nejsme a já mu porodila hezké dítě, chová jako trotl. Což se potvrdilo. Jeho chování bylo opravdu nepříjemné, ale s tím už nic neudělám. Holt je vidět, že mě stále miluje,“ řekla a mnohé tím překvapila.


Takhle se aspoň ukáže charakter člověka. Je zvláštní, že tě někdo po tak dlouhé době miluje,“ citoval její slova web Extra.cz.

Na návrat to nevypadá

Je snad naděje, že by se ještě Prachař k Agátě vrátil? Od chvíle, kdy se rozvedli, na ní dobrého slova nemá a spíše si dělá z jejich manželství legraci nebo prozrazuje, že jej doprovázely těžkosti. Důvodem rozpadu jejich lásky měly být nevěry z obou stran, což Agáta také výslovně v jednom z předchozích dílů podcastu přiznala.

Ale kde je nenávist, tam může být i láska… Jen je zvláštní, že Agáta dokáže naprosto perfektně posoudit, jestli jí miluje Jakub nebo Jaromír, ale o manželovi Dopitovi v tomto směru nepadá ani slovo!

Zdroj: autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz