Hlavní obsah
Lidé a společnost

Tajemství Maurerové ze Zlaté labutě: Když ji načapali novináři při nevěře, stálo ji to manželství

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (placená licence)

Soukromý život herečky Michaely Maurerové, známé ze seriálu Ulice a Zlatá labuť, je obestřen tajemstvím. S kým vlastně teď žije a vychovává dceru Emmu? A proč byla v médiích léta za tu nevěrnou?

Článek

O tom, že má herečka kromě dvojčat Josefa a Magdaleny pětiletou Emmu, se ví. Ale kdo je její otec, to perfektně skrývá!

Lásku našla u surfaře

Podle několika zdrojů jde o surfaře Čestmíra Procházku, se kterým konečně poznala tu pravou lásku. Nedávno se sice herečka na Instagramu nechala slyšet, že si prožili tříletou partnerskou krizi, která nebyla ani pro jednoho jednoduchá, rozchod se ale zřejmě nekonal. Letos si spolu totiž užili báječnou letní dovolenou.

„Dneska 9 let… A protože v životě s ním je vždycky něco navíc, tak jsem těch růží dostala 10. Sama vím, jak je těžký se mnou být, ale nemůžu se sama se sebou rozejít, takže mu k těm 9 letům, kdy mě má nablízko a vydržel, hodně gratuluju… A není už čas se vzít, aby to nebylo přechozený?“ napsala před dvěma týdny na svém Instagramu. A tak se zdá, že by mohla herečka chystat veselku!

Drsný rozchod kvůli polibku

V minulosti byla herečka manželkou Milana Kožíška, se kterým má dvojčata Josefa a Magdalenu. Jenže jejich vztah skončil poté, co herečku načapali při vášnivém polibku s produkčním Ondřejem Potykou.

„Nevěra ve spojitosti s jedním polibkem po několika panácích na večírku je diskutabilní a každý si to vykládá jinak,“ obhajovala se tehdy. Jenže to nepomohlo a došlo na drsný rozvod, který byl pro všechny zúčastněné velmi nepříjemný.

Maurerová pak nedávno v Rozstřelu Moniky Zavřelové se smutkem v hlase přiznala, že byla dlouho za tu nevěrnou a nedařilo se jí takovou pověst ze sebe setřást. Možná i proto dnes svého partnera tají, a zda je to opravdu Čestmír Procházka, novináři jen spekulují. Nakonec, nejdůležitější je, že je vedle něj Michaela, zdá se, opravdu šťastná!

Zdroj: iDNES.cz, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Michaela Maurerová

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz