Hlavní obsah
Názory a úvahy

Agáta Hanychová s Jaromírem Soukupem se rozešli schválně?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Freepik

Ilustrační foto

O Agátě a Jaromírovi jsme postupně přestali slyšet. Rozešli se schválně?

Článek

Všichni jsme neustále slýchali o Agátě a Jaromírovi a jejich vztahu, který někoho možná šokoval, někoho možná ne, protože Agáta je známá tím, že velmi často střídá své partnery. Když do světa pustili zprávu, že čekají dítě, opět to někoho šokovalo a někoho ne. Agáta je totiž známá i tím, že chce mít dítě s každým, kdo „něco znamená“.

Měla dokonce pár vlastních pořadů na Barrandov TV. Například pořad Holčičky, ten byl pojatý jako show pro holky, a nebo pořad s názvem Agáta Jaromíra Soukupa, který sami popsali slovy „První skutečně hvězdná show, u které se rozhodně nebudete nudit.“ Bylo ale roztomilé, že se tam Jaromír Soukup sám občas nudil, jak i sdělil přímo ve vysílání ,a to i přes to, že ta show byla jeho a o něm (jako nespočet dalších show, které si udělal sám o sobě).

Jenže uplynulo pár měsíců, jejich show byly neúspěšné a lidi pomalu přestali zajímat, ovšem až do doby, kdy přesně po roce, oznámili svůj rozchod. Nabízí se zde otázka, jestli se náhodou nerozešli schválně, aby získali zpět svojí popularitu v médiích.

Je to čistě můj názor, ale co si o tom myslíte vy?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz