Hlavní obsah
Umění a zábava

Shopaholicadel, nový přítel a jejich charita/necharita

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Freepik

Ilustrační foto

Adéla má nového přítele a dokonce přispívá do dětského domova a na charitu pro rodiče s dětmi.

Článek

Šopina má nového přítele Josefa, který od diváků rychle získal přezdívku „Šopapepa“. Jak už to u Adély známe, opět a zas je to její pravá láska, budou spolu až do smrti a nikdy by jí nepodvedl. My ostatní jí pouze závidíme, že už po několikáté našla svojí životní lásku a konečně (opět po několikáté) je opravdu šťastná a spokojená, protože my ostatní takové štěstí nemáme.

Nicméně o Šopapepovi se na internetu vynořily pochybné informace. Spousta žen se k němu vyjadřuje velice nepěkně. Prý je lovcem na seznamkách a bere doslova všechny holky/ženy v rozmezí věku od sedmnácti do sta let. Spousta žen ho označila za slizkého a mnohé další ženy ho osočily, že je okradl, nebo chtěl okrást o peníze.

Vypadá to ale, že má na Adélu dobrý vliv (alespoň si Šopapepa myslí, že to tak vypadá). Najednou totiž přišla s tím, že dá své staré oblečení a plyšáky do dětských domovů a na charitu pro rodiče s dětmi. Bohužel (nebo bohudík) jim to nikdo nevěří. Když se někdo chlubí s tím, že přispívá na charitu, tak to asi trošku smrdí, že? Myslím, že tohle je všem naprosto jasné.

Kdo viděl její video, vydané 22. 2. 2024, kde prezentuje, co vše chce dát na charitu, tak si určitě všimnul jejího skvělého outfitu. Sama o sobě tvrdí, že „je na módu“. Dokonce v jednom rozhovoru i tvrdila, že by chtěla psát články do časopisu o módě, no není to úsměvné?

Tahle plážová taška se bude hodit nějaké holčičce až pojede s rodiči k moři.
Shopaholicadel, s úmyslem darovat oblečení do dětského domova, 2024

Další úsměvnou věcí v jejím charitativním videu bylo, když vytáhla plážovou tašku a řekla, že se bude hodit pro nějakou holčičku, která pojede s rodiči k moři. Video navíc natáčela přímo na ulici vedle frekventované silnice, takže bylo slyšet jen máloco z toho, co nám tam povídala.

Na začátku téhož videa říkala, že ráda vzpomíná na časy, kdy dělala ve školce. Na to konto se opět ozvali diváci, někteří totiž měli přímou zkušenost s Adélou, zatímco byla zaměstnána ve školce. V komentářích se můžeme dočíst od matek i starších sester dětí, že jim teta Adélka sedala na hlavu, tahala děti za vlasy a brala jim plyšáky.

Co se týče Adéliných schopností s úpravami videí, ty nesahají moc vysoko, to víme všichni. Momentálně tvrdí, že začíná stříhat a upravovat videa, ale přímo uprostřed obrazu se táhne velké logo zkušební verze nejmenovaného střihačského programu. Nemluvě o tom, že úprava jejích videí spočívá pouze v tom, že na začátek videa přidala svoje logo a velmi hlasitou hudbu.

Už nesčetněkrát jsme od ní slyšeli, že už je jiná, že odteď bude hodná a vše bude zalité sluncem. Tentokrát je to hodná Shopaholicadel v roce 2024. Tak co, věříte jí to? Já to věděla, nevěříte.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz