Hlavní obsah
Umění a zábava

Zaklínač Liam Hemsworth vypadá v nové roli překvapivě dobře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: stryder HD, Youtube

Nebo to zase tak překvapivé není? Kdo zná hru, jásá. Kdo pochyboval, už nepochybuje.

Článek

Liam Hemswort na sebe získáním role slavného zaklínače Geralta z Rivie, po fenomenálním Henry Cavillovi, vzal nelehký úkol. Kdekdo o něm pochybuje, ale zřejmě k tomu není důvod. Říká se, že každý je nahraditelný, ale někdy je náhrada někoho, kdo si získal divácká srdce, prostě těžká.

Liam o tom ví asi své. Údajně prošel tvrdými a dlouhými zkouškami než roli získal, ale byl ze všech uchazečů nejlepší. Navíc byl mezi nejlepšími uchazeči už v době, kdy se v roce 2018 seriál obsazoval. Teď mu už zbývá jen přesvědčit nás zapálené diváky.

Dost mu s tím pomáhá youtube kanál stryder HD, kde se před několika měsíci objevilo tzv. deepfake video, ve kterém je v některých pasážích seriálu počítačově nahrazena tvář Henryho za Liama. A je to teda pecka.

Video najdete tady: https://youtu.be/mktUH22HoVc

Foto: stryder HD, Youtube

Liam Hemsworth jako zaklínač (deepfake)

Liam je mnohem věrnější kopií Geralta, jak ho známe z počítačové hry. Jeho pohled je pronikavější a nemá tak ostré rysy, jako Henry. Přesto mi Henry bude chybět. Jako zaklínač byl neuvěřitelně sexy.

Nicméně Liam je přesně ten typ, který by ho mohl bez problémů zastínit. A když už díky youtube víme, jak nejspíš bude vypadat, zbývá už jen otázka, jestli zvládne svým hereckým výkonem navázat tam, kde Henry skončil.

Čtvrtá řada je přeplánovaná na léto 2025 a já už se nemůžu dočkat. Přestože dějově a i obsazením některých rolí je seriál dost mimo, Liam Hemsworth je trefa do černého.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz