Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Podle partnera si můžu za jeho nevěru sama. Nejsem prý po porodu už tak atraktivní

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Když si Monika (32) s partnerem přáli dítě, vztah jim klapal na jedničku. Jenže žena během těhotenství přibrala skoro 40 kilo, hned to nešlo dolů a přišlo to, čeho se nejvíc obávala - muž si našel milenku.

Článek

Nikdy jsem nebyla úplný vyžle, ale měla jsem hezkou postavu. Větší prsa, úzký pas. Pak přišel covid, skončila jsem doma na home officu - a nabírala jsem závratnou rychlostí. Pak jsem otěhotněla, a bylo vymalováno. Šla jsem rodit a skoro 40 kilo nahoře. Přišla jsem si odporná, ale Radek nikdy ani slovem nenaznačil, že by se mě štítil. No, asi to samozřejmě viděl, že už nejsem taková kočka.

Přišla jsem na to, že má jinou

Všichni mi říkali, ať se nebojím, že to po porodu hned shodím. Jenže se to samozřejmě nestalo, a začalo to být u nás doma divné. Chtěla jsem se milovat jen ve chvíli, kdy bylo všude zhasnuto, protože jsem se zkrátka necítila dobře, to Radka rozčilovalo. Potom jsem kolikrát nevěděla, jak u nějaké polohy vypadám, a tak jsem se už zdaleka necítila na to, jak jsme spolu dováděli dřív. Také jsme se hádali kvůli penězům, dceři, kdo se stará víc, kdo víc dělá. Klasika.

Jenže Radek byl záhy jako vyměněný, to bylo dceři asi půl roku. Brzy jsem zjistila, že má jinou. Co on jí tam psal, kdybyste viděli… Lásko, zlatíčko. Těším se, až budu usínat s tebou. Chtěl bych, abychom byli už vždy jen spolu. Tolik to bolelo! Nemohla jsem to překousnout, řvala jsem na něj, křičela. Chvíli se omlouval, ale za pár týdnů přišel s šokujícím vysvětlením.

Nechodím doma upravená

Prý si za to můžu sama, protože jsem se po porodu změnila. Vidí mě jen v teplákách, nenamalovanou, kolikrát neučesanou. Poznamenal, že někdy, když prý přijde z práce, tak ani nemám vyčištěné zuby. Marně jsem tápala v paměti, zda je to pravda. Možná, že ano. Ale copak to nevidí? Máme malé dítě, do toho se snažím mít perfektní domácnost, malá je hodně náročná.

Kdyby mi doma více pomohl, to on ne, prostě bude říkat, že má právo na nevěru. Já to nechápu. Mám chuť mu sbalit kufry a vyhodit ho pryč. Máme tak malou dceru, a on si prostě tohle dovolí… Ale copak já nás na rodičáku uživím sama? Takže budu muset tolerovat, že mám doma záletníka?

Zdroj: autorka vycházela z rozhovoru s Monikou Č.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz