Hlavní obsah

Veronika Freimanová ze ZOO se kvůli nevěrám rozvedla. Lásku našla až po padesátce dílem náhody

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Už léta herečka Veronika Freimanová dokazuje, že věk je jen číslo. Vypadá fantasticky a vedle současného manžela jen září. Ale vždycky tomu tak nebylo. Jeden čas skončila na úplném dně a podepisovala rozvodové papíry…

Článek

Byla zadaná, když na koncertě vrazila do architekta Vladimíra Boučka. Po deseti letech se potkali zase na koncertě, ale to už situace byla jiná. Byli volní a láska na sebe nenechala dlouho čekat. Muž, který cestuje pracovně po celé Evropě, se brzy stal její velkou láskou. Vždy ale takové štěstí neměla.

Výhoda bulváru? Je pozadu

Dcery Terezu a Markétu má s režisérem Jaroslavem Brabcem, se kterým se po 30 letech společného soužití rozvedla v roce 2008. Předcházelo tomu ale velké drama. Brabec má totiž s vdovou po režisérovi Jiřím Menzelovi dceru. Freimanová ale po letech prozradila, že nevěra nebyla důvodem, proč jejich manželství ztroskotalo.

„Bulvár má jednu výhodu. Je dost pozadu. V době, kdy to plnilo noviny, se mě to už moc netýkalo. To, o čem se tehdy psalo, nebylo důvodem rozpadu mého manželství. To skončilo před tou kauzou a daleko drsněji. Tohle byla už jen taková třešnička na dortu,“ řekla herečka v roce 2010 pro MF DNES.

Komplikovaný vztah

Nutno říct, že jejich vztah nebyl nikdy příliš harmonický a Freimanovou stál spoustu sil. Často se prý hádali a důsledkem toho jejich zamilovanost přešla skoro v nenávist. „Manželství skončilo ještě před tou kauzou. A daleko drsněji. Tohle byla jenom taková třešnička na dortu,“ říká herečka. Mrzelo jí, že Brabec tehdy rozvracel nejen jejich rodinu, ale také jinou. Olga Menzelová, která mu porodila dítě, byla v té době vdaná.

Zdroj: iDNES.cz, kafe.cz, zeny.iprima.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz