Hlavní obsah

Nejen Justin Bieber. Obětí zneužívání v kauze Diddyho měl být i zemřelý zpěvák Aaron Carter

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: NORAD Public Affairs, Public Domain, Wikimedia Commons

Aaron Carter se celosvětově proslavil koncem 90. let, kdy mu bylo pouhých 9 let. Nyní se objevují spekulace, že mohl být obětí zneužívání na večírcích rappera Seana Diddyho Combse.

Článek

Diddy je obviněný ze 120 případů znásilnění, včetně dětí

Sean Combs, známý pod jménem P. Diddy, je ve středu jednoho z největších soudních procesů poslední doby. Americký rapper čelí obvinění z obchodování s lidmi, vydírání či sexuálních zločinů. Známý americký právník Tony Buzbee aktuálně zastupuje 120 osob, které Combs údajně znásilnil. Obvinění zahrnuje muže, ženy, a dokonce i děti, přičemž nejmladší z obětí mělo být pouhých devět let.

Tato šokující odhalení rozproudila spekulace o Diddyho propojení s dalšími celebritami, včetně Aarona Cartera. Tento mladší bratr Nicka Cartera z Backstreet Boys, který se stal v pouhých devíti letech dětskou pěveckou hvězdou světového formátu, zemřel v pouhých 34 letech 5. listopadu 2022 ve svém domě v kalifornském Lancasteru. Aaron, stejně jako jeho bratr Nick, měli s Diddym vazby.

Diddy pořádal své večírky zvané White Parties mezi lety 1998 a 2009 ve svých sídlech v Hamptons nebo Beverly Hills. Tyto akce byly jednou z největších společenských událostí přitahujících širokou škálu celebrit z hudebního a filmového průmyslu. Jak dokazují pořízené fotky, například v roce 2004 se Nick Carter zúčastnil Diddyho White Party spolu se svou tehdejší přítelkyní Paris Hilton.

Diddy a smrt Aarona Cartera: Šíří se konspirační teorie

Po nedávném zatčení P. Diddyho se na sociálních sítích začaly šířit zvěsti, které Diddyho spojují s tragickou smrtí zpěváka a rappera Aarona Cartera. Tato teorie tvrdí, že Carter mohl být zavražděn, aby zabránil zveřejnění údajně temných tajemství Diddyho večírků, na kterých měl být v dětství obětí zneužívání. Dále je tu podezření, že P. Diddy měl zneužívat i J. Biebera.

Podle virálních příspěvků na sociální síti X (dříve Twitter) chtěl Aaron Carter krátce před svou smrtí promluvit o tom, co zažil na Diddyho večírcích, kde měl být jako dítě obětí sexuálního zneužívání a drogového násilí. Uživatelé internetu spekulují, že právě toto tajemství mohlo vést k tomu, že byl Carter „umlčen“.

„Kolují fámy, že Aaron Carter byl zabit těsně předtím, než mohl odhalit, co se dělo na sexuálních večírcích P. Diddyho, kde byl v dětství obětí zneužívání drog a znásilnění. Aaron Carter vydával alba pod Sony Music Group Entertainment, která je mateřskou společností Diddyho Bad Boy Records,“ napsala uživatelka sítě X Diana Wallace.

Přestože tento příspěvek získal značnou pozornost, neexistují žádné konkrétní důkazy, které by toto tvrzení podpořily.

Další konspirační teorie tvrdí, že Aaron Carter měl v plánu poskytnout důkazy o nelegálních aktivitách na Diddyho večírcích rapperovi Kanye Westovi. Tuto teorii posílila skutečnost, že poslední tweet z 4. listopadu 2022, který Carter před svou smrtí napsal, zněl: „Yo Kanye, promluvme si… jako muž s mužem.“ Tato konspirační teorie opět tvrdí, že Carter měl údajně důkazy o sexuálním a drogovém zneužívání, ke kterým docházelo na večírcích organizovaných Diddym, a chtěl o tom informovat Kanyeho. Nicméně než mohl tato odhalení zveřejnit, byl podle těchto teorií „umlčen"​.

Co víme o smrti Aarona Cartera?

Aaron Carter byl nalezen mrtvý 5. listopadu 2022 ve svém domě v kalifornském Lancasteru. Jeho tělo objevila uklízečka v napuštěné vaně, v níž ležel tváří nehybně dolů. Bývalé dětské hvězdě bylo v době smrti pouhých 34 let. Nebylo však tajemstvím, že Carter bojoval se závislostmi na drogách a lécích a že měl problémy s duševním zdravím.

Úřady oficiálně označily jeho smrt za nehodu. Nařízená pitva odhalila, že Aaron Carter vdechl difluorethan – plyn používaný v některých čisticích prostředcích – a vzal si lék alprazolam (běžně známý jako Xanax), který se předepisuje na úzkost. Kombinace těchto dvou látek u něj způsobila nevolnost, ztrátu vědomí, a nakonec utonutí ve vaně. Vyšetřovatelé tedy dospěli k závěru, že jeho smrt byla náhodná.

Jak Carterova snoubenka, tak jeho matka však vyjádřily pochybnosti o oficiálních závěrech. Carterova matka dokonce naznačila, že by jeho smrt mohla být „potenciální vražda“. Obě ženy uvedly, že Aaron byl poslední měsíce svého života velmi znepokojený a že si byl vědom informací, které by mohly ohrozit mocné lidi z hudební branže. Nutno podotknout, že žádné důkazy nepodporují tvrzení o možné vraždě.

V posledních týdnech před svou smrtí Aaron Carter několikrát veřejně mluvil o svém psychickém stavu a problémech, se kterými se potýkal, včetně své závislosti na lécích na předpis. Na sociálních sítích také hovořil o své touze změnit svůj život k lepšímu a být lepším otcem pro svého malého syna. Nicméně jeho veřejné vystupování působilo velmi chaoticky.

Zdroj:

https://www.distractify.com/p/aaron-carter-death-diddy-conspiracy

https://culturacolectiva.com/en/celebrities/aaron-carter-death-diddy/

https://thenerdstash.com/diddy-allegedly-linked-to-aaron-carters-death-in-heartbreaking-new-conspiracy-theory-it-was-bad/

https://www.yahoo.com/entertainment/diddy-white-party-labor-day-celebrity-fashion-photos-style-hip-hop-120027194.html

https://meaww.com/aaron-carters-last-tweet-against-kanye-west-sparks-wild-conspiracy-theories

https://allhiphop.com/news/kanye-west-unhinged-antisemitic-rant-jay-z-mike-rubin-adidas-aaron-carter/

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz