Hlavní obsah
Lidé a společnost

Lucie Bílá své partnery zahrnuje dary. Několik vztahů jí nevyšlo, na toho pravého si musela počkat

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: David Sedlecký – Vlastní dílo, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=59869347

Dvakrát to neklaplo, ale napotřetí je konečně zpěvačka Lucie Bílá šťastná. Našla svého vyvoleného muže a dokázala s ním překonat i období pomluv a nedůvěry. Dnes se společně ukazují na veřejnosti a Radek jí podporuje ve všech jejích projektech.

Článek

V jedné své písni Lucie Bílá zpívá, že když je něco pravé, je to prosté jak dech. A přesně takové je to prý s Radkem Filipim. „Náš vztah je obyčejný a tím je neobyčejný. Jak zpívám v jedné písničce, když je něco pravé, je to prosté jak dech,“ říká zpěvačka, která se svým partnerem oslavila loni koncem října osmileté výročí. Jejich začátky ale nebyly snadné, protože mnohým připadal jejich vztah velmi skandální. V té době byl totiž urostlý svalovec jednou rozvedený, a navíc zasnoubený. S přítelkyní se nakonec rozešel, aby mohl začít tvořit pár s úspěšnou zpěvačkou.

Nejdřív ho odháněla

Mužů bylo na cestě Lucie Bílé za láskou až navěky věků vlastně víc. Většinou ale vášeň vyprchala ještě dřív, než se rozkřiklo, že Bílá má nového chlapa. Statný fitness trenér ji navíc musel pěkně dlouho dobývat a přesvědčovat, že mu věkový rozdíl mezi nimi vážně nevadí. Seznámili se na premiéře muzikálu Carmen v roce 2015. Tehdy se Bílá prostě schovala za nejvyššího chlapa v místnosti, když utíkala před davem novinářů. Vlastně vůbec nevěděla, jak vypadá, viděla jen jeho záda! „Od té doby se za něj mohu schovat kdykoli a kdekoli a já ho za ten pocit bezpečí celým srdcem miluji,“ napsala později. Jako pár se poprvé představili ve společnosti na jaře roku 2017. Je prý moc fajn mít parťáka, se kterým denně společně všechno řešíte a prožíváte.

Dvě manželství a dost?

Lucie Bílá měla před Radkem Filipim několik vztahů. V roce 2009 se dala dohromady s podnikatelem Petrem Makovičkou, s nímž svůj vztah dlouho tajila. Až po roce zveřejnila jejich společnou fotografii. Poté ji partner doprovodil na předávání Slavíků, ale v roce 2015 se rozešli. Před ním byla vdaná za zpěváka Václava Noida Bártu . Manželství se rozpadlo po čtyřech letech v roce 2008. Jejím prvním manželem byl hudebník Stanislav Penk, se kterým se vzali v roce 2002 a rozvedli už po roce. Předtím žila Lucie Bílá sedm let s producentem Petrem Kratochvílem, s nímž má syna Filipa.

Zahrnuje ho dary

Že je Lucie Bílá ke svým milencům štědrá, o tom se ví. A ani Filipi není v tomto ohledu výjimkou. V roce 2018 se například na sociálních sítích pochlubil, že od ní dostal luxusní motorku, která ji vyšla na pořádný balík peněz. A jistě nezůstalo jen u tohoto dárku. I proto se říkalo, že je s ní fitness trenér hlavně kvůli určitým výhodám. Ať to tak je, nebo ne, je vidět, že jim vztah svědčí oběma. Třetí svatbu sice nevyloučila, přesto se do ní nijak zvlášť nehrne. A moc dobře ví proč. „Jednou to bylo ve zmatku a podruhé proto, že jsem chtěla, aby respektovali někoho, koho vedle mě nerespektovali. A to asi nejsou dobré motivace ke svatbě,“ uvedla.

Svého současného partnera si nemůže vynachválit ani po pracovní stránce. Radek Filipi je totiž jedním ze dvou zpěvaččiných road manažerů. „Myslím, že lidi, kteří se mají potkat, se prostě potkají,“ říká zpěvačka. I kdybyste jakkoli kličkovali, tak toho svého člověka podle ní stejně potkáte. Jenom to nesmíte vzdávat. Ona sama na začátku kličkovala hodně, a dokonce Radka jednou i poslala pryč. „Jsem ráda, že se nenechal odehnat a že ho vedle sebe mám a že jsem si v jednu chvíli rozhodla dovolit si být šťastná,“ pochvaluje si dnes svého partnera.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz