Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Brněnský zubař byl nevěrný s Vietnamkou z večerky. Pak toho hořce litoval

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: pixabay

Příběh kamaráda Jindry.

Článek

Stalo se v Brně roku 2023 s dozvuky do roku 2024.  Jen pro silné povahy.

Úspěšný muž

Jindra (44) byl muž středního věku, který se ztrácel v záplavě barev a pokušení, jež statutární město Brno nabízelo. Měl i příjmení, ale to kvůli GDPR nezmiňujeme.

Byl to muž, který měl všechno, co si mohl přát – manželku, děti, dům na hypotéku, dva automobily, jízdní kolo, permanentku do saunového světa, fritovací hrnec vyšší střední třídy a společenský status- byl zámožný a vyhledávaný zubař.

A přesto cítil, že mu něco chybí. Možná to bylo dobrodružství, možná touha po něčem novém a vzrušujícím.

Zubař Jindra (řečený též Turbo, mj. podle počtu úkonů vykazovaných pojišťovnám, ale i podle jeho způsobu jízdy na motocyklu Huawei-Davidson) se setkal s vietnamskou ženou v místní večerce, kde prodávala exotické pokrmy, ale i to co její příbuzní předtím výhodně nakoupili v Kauflandu či Penny, přirozeně v akci, to není nutno zde akcentovat.

Večerka snad ani neměla jméno, řekněme jen že se nacházela v brněnské ulici s názvem jedné z postsovětských republik. Paní naopak jméno měla, její jméno bylo Linh a byla to žena plná života, žádostivosti a kouzelného světla.

Její oči zářily jako dvě hvězdy na obloze a její úsměv dokázal roztát ledová srdce nakupujících i pracovníků správních kontrolních orgánů. Ale o tom raději ani muk. Služba není družba.

V lesku a žáru večerky

Poprvé, kdy Jindra překročil práh této „Večernice“, cítil se jako dobrodruh na neprobádané půdě. Exotika toho místa ho okouzlila, a když spatřil maličkou Linh (24 a půl), jeho srdce se rozběhlo jako splašený kůň s dobře ošetřeným chrupem.

Děcka, prostě byla to láska na první pohled, ačkoliv ne taková, jakou znal z domova, z vyprávění Mirka Donutila či z lékařských kongresů.

Začali spolu trávit volný čas a rozmlouvali o životě (jsme slušný web, proto zde nemožno nazývat věci pravými jmény). Linh mu otevřela dveře do světa, o kterém dentista Jindra doteď nikdy před 22 hodinou ani nesnil. Byla to svěží vitální tekutina v jeho jinak statickém středoevropském životě.

Pozdě litovat, pane stomatologu

Ale jak to často bývá, Jindra brzy začal litovat svého rozhodnutí. Jeho manželka byla žena trpělivá, ale také nezlomná ve své oddanosti k němu. Když se díky „hodné kamarádce“ z magistrátu dozvěděla o jeho skandální nevěře, neodpustila mu.

PHO pas

A konala mu i různé naschvály. Třeba zašla do zmíněné večerky a pozorovala tam hodiny prodavače, nic nekupovala, jen civěla a civěla. Když jí pohrozili, že přivolají Policii ČR, tak se jen usmívala. A když viděla, jak pracovití Asiaté stále chodí kolem své zeleniny a piva Braník či Starobrno a jak dlouhé hodiny postávají před regály s medvídky a kofolou, řekla procítěně: „Vy pořád tady stojíte, nemáte křečové žíly?”
A vietnamský obchodník (bratranec od Linh) se na ni bezelstně podíval a řekl: „Nemám, ale dovezu.“

Zoufalství

Jindra se ocitl v bažinách nekonečného zoufalství. Uvědomil si , že za svou touhu po dobrodružství a exotice zaplatil velmi vysokou cenou. Dokonce vyšší, než kterou platili pacienti v jeho ordinaci.

Přestože se pokusil s Linh ukončit milenecký vztah, bylo jejich spojení příliš silné. Linh se nechtěla vzdát atraktivního bohatého plešatého muže, který jí ukázal svět nejvyšší brněnské společnosti, o které se například lidem z Adamova nebo Hanoje může jen zdát.

A naopak MDDr. Jindra se nemohl zbavit pocitu, že bez ní je jeho život prázdný, jako ústa bez zubů, jako úhradové vyhlášky bez navýšení.

Foto: Freepik.com

portrait-beautiful-young-asian-woman-walk-with-smile-happy-relax-park_74190-8161

Smutný závěr

Brněnské večery pokračovaly ve svém ruchu, ale pro Jindru se staly temným závojem osamělosti a lítosti. Byl to muž uvězněný mezi dvěma světy – světem domova a světem erotiky, mezi světem lásky a světem viny, mezi světem Pho Bo a svíčkové s karlovarským knedlíkem.

A tak se jeho příběh stává poučením pro ty, kdo hledají dobrodružství a exotickou romantiku a erotiku, aniž by si uvědomili, že každá cesta má svou cenu. A že některé cesty vedou do slepých uliček, ze kterých není návratu.

A to platí nejenom v Brně, a nejenom pro zubní lékaře.

Anketa

Zažili jste v minulých třech letech mimomanželský románek
ano, dokonce dva
6,8 %
ano, ale nikomu to raději neříkejme
8,3 %
ne, jsem vzorný katolík/husita
32,3 %
co je Vám po tom?
49 %
nevím
3,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 7596 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz