Hlavní obsah
Lidé a společnost

Shopaholicadel se přiznala ke svým lžím

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: https://freepik.com

Adéla se opravdu přiznala. Přiznala se ke všemu? Asi ne. Znamená to, že už nikdy nebude lhát? Rozhodněte se sami.

Článek

Shopaholicadel na svém posledním streamu opět ukázala obrovské odhodlání udělat přesně to, co jí její Šopapepa řekne. Dá se říci, že už odjakživa Adéla všechny přesvědčuje, že se změní a bude jiná. Zatím za všechno vždycky mohli bývalí partneři, protože jí prý neřekli, že ty špatné věci nemá dělat a nevedli ji tím správným směrem.

Už jsme byli svědky darování věcí na charitu. Nyní přišel stream, kde se přiznává k věcem o kterých lhala, jenže to pro nikoho není žádná novina. Přiznala, že si vymyslela své potraty i některé alergie a nemoci. Ve finále z asi tisíce nemocí a alergií zbyly jen tři. Při streamu jí Šopapepa v pozadí horlivě napovídá.

Stream začínal tím, že Adéla vyzývala lidi, aby jich přišlo co nejvíce, že jim chce něco říct. Neustále opakovala: „Vás je tady zatím strašně málo, to mě štve.“ Dále pokračovala s tvrzením, že už se jí začínají ozývat lidé, kteří jsou doopravdy nemocní a jsou z jejích vymyšlených nemocí „psychicky v háji“, a proto si připravila papíry od doktorů, aby nám dokázala, že některé nemoci opravdu má.

Z papírů se horko těžko snažila vyčíst lékařské termíny. Dobře tedy, má málo železa v krvi a potřebuje ho doplňovat, tudíž by měla chodit na infúze. Ale světe div se, na infúze ona chodit nemůže, protože má panickou hrůzu z doktorů (to zaznělo až později, nejdříve jen tvrdila, že na infúze chodit prostě nemůže).

Dále začala se svým „pláčem“ a přiznala se, že si vymyslela potrat, ale může za to její bývalý, protože ji v té lži nezastavil. Ano, všichni už víme, jaká práva u ní doma měli její partneři. Říkala také, že by musela být panenka svatá, aby mohla otěhotnět, to mě přivádí k myšlence, že tedy ještě asi nikdy neměla pohlavní styk? To by samo o sobě nebylo vůbec nic špatného, ovšem za předpokladu, že všude rozhlašujete, jak bohatý máte sexuální život, je to poněkud směšné.

Pak také přiznala, že nemá panické ataky, že se pouze bojí ven po nedávném slovním napadení od nějakých kluků, co ji u toho natáčeli a posmívali se jí.

Když si všimne, že už je tam víc lidí, tak následuje další a ještě usilovnější záchvat pláče a vše znovu zopakuje.

Po několikáté tento rok ještě ubezpečuje publikum, že už je objednaná k doktorům a hlavně k psychologovi. Prý také potřebuje hypoalergenní sprchový gel, ale nemá na něj peníze. My všichni moc dobře víme, proč je nemá. Nejmenovaná předražená kavárna na Adéle vydělává miliony.

Pokračuje záchvatem pláče a sebelítosti až do té doby, než si všimne, že je na jejím streamu už 5800 lidí, pak pláč ustane a zdá se, že má radost.

Zazvonil zvonec a pohádky je konec. Tak co si o tom myslíte? Změnila se už konečně?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz