Hlavní obsah
Názory a úvahy

Babišova neverending krize středního věku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: David Sedlecký, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Před pár dny obletěla Česko zpráva, že se Andrej Babiš rozchází se svou manželkou M. Babišovou. Pár tvořili téměř 30 let. A tak není divu, že veřejnost začala spekulovat nad důvody jejich rozchodu.

Článek

Vrabci si cvrlikají na střeše, že příčinou rozpadu jejich manželství může být nová známost Andreje Babiše. Tou dotyčnou má být jeho zaměstnankyně Aneta Zicklerová, která se mu stará o sociální sítě. Je pak ironií, že rozchod s manželkou Andrej Babiš oznámil právě přes sociální sítě. Kdo tuto zprávu asi vytvářel?

Dotyčná slečna je o sedmnáct let mladší než jeho zatím současná žena. Zdá se, že pan Babiš má slabost pro mladé ženy. Když se seznámil s Monikou Babišovou, psal se rok 1992, jí bylo pouhých 18 let a jemu táhlo na čtyřicet. Tehdy Monika pracovala jako sekretářka, tedy opět šlo o lásku vzniklou na pracovním poli.

Nová přítelkyně Andreje Babiše bude asi velmi ctižádostivá slečna, stejně jako je ctižádostivý Andrej Babiš. U Babiše začala pracovat v roce 2022 a celkem za krátkou dobu se vypracovala na pozici jeho marketérky. Zdá se, že budou mít hodně společného.

Ačkoliv Monika Babišová roky věrně stála po boku svého muže, potkal jí podobný osud mnoha žen, jež byly nahrazeny mladší. Jsou muži, kteří prostě asi mají potřebu si neustále něco dokazovat. Třeba to, že i ve svém věku dokážou sbalit mladou holku. Pan Babiš je nejspíš toho příkladem. Místo, aby si ve svých 69 letech užíval důchodu, jeho politické ambice neutichají a stále aktivně pracuje na své politické kariéře. Zatímco jeho žena po prohraných prezidentských volbách zatoužila konečně po klidu, on toho asi schopný nebyl. Po odmlce se opět vrátil na politickou scénu a našel si k sobě partnerku, která mu v jeho ambicích aktivně pomáhá skrz sociální sítě. A zdá se, že se to dotyčné mladé slečně daří. Hnutí ANO dle předvolebních průzkumů roste voličská základna.

Je otázkou, zda pan Babiš prostě jen zatoužil po mladší ženě, či u dotyčné slečny nalezl větší povahový soulad. Kdoví, kdy dozraje do stádia moudrého pána důchodového věku, který ví, že nemá smysl se neustále za něčím hnát a začne také odpočívat. Možná k tomu nikdy nedojde. Zdá se, že je to workoholik, který má tak trochu závislost na pocitu moci. Práce je u něj asi na prvním místě. Práci obětoval svou rodinu. Uvidíme, zda jeho nová přítelkyně bude i tou poslední, nebo zda si za pár let najde ještě mladší.

Zdroj

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz