Hlavní obsah
Názory a úvahy

Ohlédnutí za mým rokem 2023 na Seznam Médiu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Designecologist (Pexels)

Rok 2023 se pomalu nachýlil ke svému konci a je třeba se za ním ohlédnout a popřát si vše nejlepší do toho nového, tak pojďme do toho!

Článek

Vážení čtenáři,

dovolte mi Vám závěrem roku poděkovat za Vaše lajky a komentáře u mých textů, jsou pro mě velkou inspirací k dalšímu psaní.

Byl to rok plný výzev, ale také rok plných nadějí. Všichni jsme se potýkali s rostoucí inflací, důsledky války na Ukrajině i společenskou bouří dezolátů.

Současně jsme se s mnohými názorově střetli, ať už šlo o nutnost chránit seniory před vlastní slabostí nebo pohled na domácí násilí. Věřím však, že jsme se také společně obohatili ať už to byl milý český humor pod článkem o Martě Gottwaldové, kde mnoho z pamětníků sdílelo tehdy zakázané vtípky, nebo o některé z mých článků z oblasti historie anebo vědy.

A jak říká můj oblíbený komik Charlie Chaplin:

Život je pes, ale žít je psina.

Takže ať Vám v roce Váš pes přinese spoustu radosti, věřím, že i v roce 2024 se budeme moci společně bavit a obohacovat se o nové informace a pohledy. A jak říkal Tomáš Garrigue Masaryk: „Život je dar, který je třeba chránit a rozvíjet.“

Přeji Vám všem krásný a spokojený nový rok 2024!

Pár oblíbených článků z roku 2023

Aktuální události

Minulé události

Nutnost chránit seniory

Domácí násilí

Předpověď budoucnosti

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz